Results 1 to 2 of 2

Thread: same volume no matter where i set level, including mute

  1. #1
    Join Date
    Oct 2010
    Beans
    34

    same volume no matter where i set level, including mute

    Hi, i'm not sure if this is an ubuntu issue or system76 issue, so i figured i should post it here. Sorry if it's been asked before, I searched and found a bunch of threads that seemed broadly similar to this, but couldn't actually find one addressing this particular issue (if it already exists my apologies)


    I am getting sound at a fixed level, no matter where I slide my volume. Even if I mute, the fixed level still persists. The interface responds to my choices (tells me the volume is muted or high, medium, etc), but the actual sound I'm hearing is not affected.

    I've tried rebooting several times, I've tried with and without headphones, no use.

    I've tried multiple internet browsers, as well as offline music players like Clementine, all the same issue.

    Any guess?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Aurora, CO
    Beans
    2,545
    Distro
    Ubuntu

    Re: same volume no matter where i set level, including mute

    Which version of Ubuntu are you using? Have you modified any settings in Alsamixer? If not, then there could be another issue, but I want to check this first just in case.
    Ian Santopietro - System76 Technical Support.
    Open a Support Ticket!
    Ask a Sales Question!

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •