Results 1 to 2 of 2

Thread: A error occurred while Mounting /media/OS

  1. #1
    Join Date
    Apr 2012
    Beans
    1

    A error occurred while Mounting /media/OS

    Hi, Im somewhat new when it comes to using ubuntu had been running 10.10 before, Im currently running the 12.04 beta since I read they fixed the battery life kernel bug. Anyway when I started up my pc today i got this message "An error occurred while mounting /media/OS", press S to skip or M to manual Mount". I dont know what is wrong, I couldnt find anything about this when I googled it (though I found some similar "mounting error" threads but none that helped me). I dont know if this is an actual problem or if its because im running a beta build and its a bug. Either way any help would be much appreciated. Heres my fstab:


    # /etc/fstab: static file system information.
    #
    # <file system> <mount point> <type> <options> <dump> <pass>

    proc /proc proc nodev,noexec,nosuid 0 0
    #Entry for /dev/sda4 :
    UUID=2108113f-3f66-4b8b-aa3c-d0d10347195c / ext4 errors=remount-ro,user_xattr 0 1
    #Entry for /dev/sda3 :
    UUID=00B8457CB8457168 /media/OS ntfs-3g defaults,locale=en_US.UTF-8 0 0
    #Entry for /dev/sda2 :
    UUID=AA40A50D40A4E0F5 /media/RECOVERY ntfs defaults,nls=utf8,umask=0222 0 0

  2. #2
    Join Date
    Nov 2007
    Beans
    16

    Re: A error occurred while Mounting /media/OS

    I've seen that when a NTFS partition is marked dirty, like if Windows crashed or something.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •