Results 1 to 3 of 3

Thread: Kubuntu: Amarok not playing music correctly.

  1. #1
    Join Date
    May 2005
    Location
    Malvern, UK
    Beans
    236
    Distro
    Ubuntu

    Question Kubuntu: Amarok not playing music correctly.

    As of the latest Kubuntu Precise build, I've noticed Amarok is not playing music correctly. I select a music file to play, and then the next one on the play list doesn't start until about half-way through - and the time position bar acts strangely, too.

    Anyone else bitten by this?

  2. #2
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Switzerland
    Beans
    9
    Distro
    Kubuntu 10.10 Maverick Meerkat

    Re: Kubuntu: Amarok not playing music correctly.

    No. But that might depend on the phonon-backend you use, the phonon-backend-vlc version 0.5.0 works fine here for all my tracks.

  3. #3
    Join Date
    May 2005
    Location
    Malvern, UK
    Beans
    236
    Distro
    Ubuntu

    Lightbulb Re: Kubuntu: Amarok not playing music correctly.

    Quote Originally Posted by Mamarok View Post
    No. But that might depend on the phonon-backend you use, the phonon-backend-vlc version 0.5.0 works fine here for all my tracks.
    Interesting. Didn't realise it was using GStreamer for the backend by default (the VLC backend wasn't installed). Shall give the VLC backend a go.
    Last edited by Sslaxx; March 8th, 2012 at 05:51 PM.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •