Hey there,

So I've managed to install Mass Effect 1 on Wine 1.4-rc2. Everything starts, the menu and menu's animation works perfectly, but when starting the game, when the first "movie" starts, the one with big planet and Normandy flying (according to YouTube videos ), everything freezes. The music goes on, but nothing else happens.

The console shows the following:

Code:
fixme:ole:CoInitializeSecurity (0x142828,-1,(nil),(nil),4,3,(nil),0,(nil)) - stub!
fixme:advapi:RegisterEventSourceA ((null),"RichVideo"): stub
fixme:advapi:RegisterEventSourceW (L"",L"RichVideo"): stub
fixme:advapi:ReportEventA (0xcafe4242,0x0004,0x0000,0x00000000,(nil),0x0001,0x00000000,0x63e88c,(nil)): stub
fixme:advapi:ReportEventW (0xcafe4242,0x0004,0x0000,0x00000000,(nil),0x0001,0x00000000,0x145270,(nil)): stub
fixme:advapi:DeregisterEventSource (0xcafe4242) stub
fixme:gameux:GameExplorerImpl_VerifyAccess (0x135a68, L"C:\\Program Files\\Mass Effect\\Binaries\\MassEffectGDF.dll", 0x92ed64)
fixme:gameux:GameExplorerImpl_VerifyAccess (0x16ea18, L"C:\\Program Files\\Mass Effect\\Binaries\\MassEffect.exe", 0x92eab8)
fixme:win:EnumDisplayDevicesW ((null),0,0x92f50c,0x00000000), stub!
fixme:system:SystemParametersInfoW Unimplemented action: 59 (SPI_SETSTICKYKEYS)
fixme:system:SystemParametersInfoW Unimplemented action: 53 (SPI_SETTOGGLEKEYS)
fixme:system:SystemParametersInfoW Unimplemented action: 51 (SPI_SETFILTERKEYS)
fixme:d3d:debug_d3dformat Unrecognized 0x34324644 (as fourcc: DF24) WINED3DFORMAT!
fixme:d3d:wined3d_get_format Can't find format unrecognized (0x34324644) in the format lookup table
fixme:d3d9:Direct3DShaderValidatorCreate9 stub
fixme:d3d:state_zfunc D3DCMP_NOTEQUAL and D3DCMP_EQUAL do not work correctly yet.
Any suggestions where should I move from here?