Results 1 to 4 of 4

Thread: Can't connect wireless connection on adhoc created in Windows 7

  1. #1
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    San Pablo City, Laguna Ph
    Beans
    10
    Distro
    Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat

    Question Can't connect wireless connection on adhoc created in Windows 7

    ...hi folks! good day. I'm using Ubuntu 10.10 (Maverick Meerkat) on my HP laptop. My office desktop uses Windows 7 Home Edition. I created an adhoc connection on my desktop pc because I also want have an internet connection on my laptop. But Ubuntu seems do not detected the adhoc I created on my pc. I also tried to connect using the hidden wireless network and entering all the necessary access (wep key, etc...) but still didn't work. Is there any way that I could connect my Ubuntu on a adhoc? Is that possible? Any idea please???

  2. #2
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Maine
    Beans
    1,125
    Distro
    Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Re: Can't connect wireless connection on adhoc created in Windows 7

    Bump! me too!
    I see a whole bunch of gibberish connections too.
    And wouldn't you know it, screen shot isn't working WTF?
    In addition to the actual connection not working, the gibberish ones also fail.
    ~Conradin~

  3. #3
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    San Pablo City, Laguna Ph
    Beans
    10
    Distro
    Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat

    Re: Can't connect wireless connection on adhoc created in Windows 7

    Quote Originally Posted by conradin View Post
    Bump! me too!
    I see a whole bunch of gibberish connections too.
    And wouldn't you know it, screen shot isn't working WTF?
    In addition to the actual connection not working, the gibberish ones also fail.
    ...connecting to adhoc connections seems to be not working in Ubuntu up to version 10.10. I tried to install the Ubuntu 11.04 and it's now works very well connecting to adhoc connections created in Windows 7.

  4. #4
    Join Date
    Sep 2011
    Beans
    34

    Re: Can't connect wireless connection on adhoc created in Windows 7

    Same problem in my ubuntu 11.04. I can use adhoc if i created it in ubuntu & want to use it from widows 7 but can't use if created in windows. Isn't the problem fixed yet ? Anyone can help me please

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •