Results 1 to 7 of 7

Thread: Gwibber doesn't let me add any account on 10.4 LTS

  1. #1
    Join Date
    Mar 2009
    Beans
    71

    Unhappy Gwibber doesn't let me add any account on 10.4 LTS

    I just added the ppa for gwibber stable and I installed the Gwibber 3.0.0.1 because the default gwibber on ubuntu 10.4.2 LTS doesn't let me add twitter account. Now, after launching the application, I can't add ANY account.

    Here the screenshot where the selection of the service is empty.



    Any help?
    Karim

  2. #2
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Denmark
    Beans
    4
    Distro
    Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat

    Re: Gwibber doesn't let me add any account on 10.4 LTS

    I have the exact same problem now on Ubuntu 10.10. I added the PPA and updated Gwibber.

    Now -> no accounts and no possibility of adding new ones.

    Did you find a solution to this problem?

  3. #3
    Join Date
    Mar 2009
    Beans
    71

    Re: Gwibber doesn't let me add any account on 10.4 LTS

    No solution at the moment
    Karim

  4. #4
    Join Date
    Aug 2011
    Beans
    1

    Re: Gwibber doesn't let me add any account on 10.4 LTS

    Quote Originally Posted by karimone View Post
    I just added the ppa for gwibber stable and I installed the Gwibber 3.0.0.1 because the default gwibber on ubuntu 10.4.2 LTS doesn't let me add twitter account. Now, after launching the application, I can't add ANY account.

    Here the screenshot where the selection of the service is empty.



    Any help?
    try delete gwibber dir in ~/.cache and ~/.config:

    Code:
    rm -r ~/.cache/gwibber
    rm -r ~/.config/gwibber

  5. #5
    Join Date
    Aug 2011
    Beans
    2

    Re: Gwibber doesn't let me add any account on 10.4 LTS

    not sure if you solve the problem. I had the similar problem but get it solved. This is the way I did it. First kill the gwibber service from the system monitor. Then open the terminal and remove it. Check the following post to know how.

    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1506578


    After that I reinstall gwibber just as usual.

    sudo apt-get install gwibber

    Everything is back to normal now.

    Wish u good luck
    [IMG]chrome://livemargins/skin/monitor-background-horizontal.png[/IMG] [IMG]chrome://livemargins/skin/monitor-background-vertical.png[/IMG] [IMG]chrome://livemargins/skin/monitor-play-button.png[/IMG]

  6. #6
    Join Date
    Nov 2007
    Beans
    5
    Distro
    Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat

    Re: Gwibber doesn't let me add any account on 10.4 LTS

    Looks like gwibber doesn't automatically install any of its service plugins by default. To install all of them, do:

    Code:
    sudo apt-get gwibber-service*
    or selectively install the ones you want. Search through apt for "gwibber-service" to see the list:

    Code:
    apt-cache search gwibber-service

  7. #7
    Join Date
    Oct 2010
    Beans
    181

    Re: Gwibber doesn't let me add any account on 10.4 LTS

    Just out of curiosity, why did you post this in the "Desktop Environments" section? You'd probably get better results if you posted in the "General Help" section, as this issue really has nothing to do with graphical environments
    It felt like judgment, but it was only rain.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •