Results 1 to 6 of 6

Thread: Networking problems since upgrading to Hardy

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Sep 2007
    Beans
    103

    Networking problems since upgrading to Hardy

    How's it guys

    I just installed Hardy on my girlfriend's machine. She was running Gutsy before.

    Since the upgrade, she has NO network connectivity. I've assigned the exact same IP, subnet, and gateway address details but it still doesn't work.

    Any idea what's going on?

  2. #2
    Join Date
    Jan 2007
    Beans
    5,549

    Re: Networking problems since upgrading to Hardy

    are you able to ping the router(gateway)?

  3. #3
    Join Date
    Sep 2007
    Beans
    103

    Re: Networking problems since upgrading to Hardy

    Nope, i can't even ping the router. It's definitely running, as the rest of the network is running fine (i'm posting this from one of the windows machines).

    Is there a possibility that the NIC driver wasn't installed? How would i check?

  4. #4
    Join Date
    Jan 2007
    Beans
    5,549

    Re: Networking problems since upgrading to Hardy

    type ifconfig in the terminal and post output here..

  5. #5
    Join Date
    Apr 2008
    Beans
    16

    Re: Networking problems since upgrading to Hardy

    I found this problem trying to upgrade wirelessly. Not sure, but it appears that the upgrade sequence disables wireless at critical time, which doesnt allow the backport/restricted drivers to download/install. I plugged in the ethernet, and after about 5 mins, the drivers updated, and wireless was back.

  6. #6
    Join Date
    May 2008
    Beans
    1

    Re: Networking problems since upgrading to Hardy

    i have the same problem so i use the 7.10 version...
    if someone can help how i can resolve the problem with the network please tell me... thnx..

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •