Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 37

Thread: Remove "AMD testing use only" script

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Portland Oregon
    Beans
    100

    Thumbs down Remove "AMD testing use only" script

    How I really "PAY" for my AMD video card on Linux.

    If you are using the latest beta then you'll notice a "AMD test use only" watermark.

    This little bash script should fix that

    Run as root and you should be good

    As always, use at your own risk
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    Join Date
    Oct 2012
    Beans
    1

    Re: Remove "AMD testing use only" script

    i love u so much!!!!!!!!!!!! kkkkkkkkkk ty dude

  3. #3
    Join Date
    Jul 2012
    Beans
    1

    Re: Remove "AMD testing use only" script

    works greak thanx

  4. #4
    Join Date
    Oct 2012
    Beans
    1

    Re: Remove "AMD testing use only" script

    Thanks!!
    It worked fine with Ubuntu 12.10 and driver AMD 12.11 beta

  5. #5
    Join Date
    Dec 2008
    Beans
    7

    Re: Remove "AMD testing use only" script

    careful guys, probably my fault which did it, but this script totalled my install. all good now though got stuck on boot & rummaging round xorg, etc, resulted in nowt.

    **USE AT OWN RISK!***

  6. #6
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    London, Ontario, Canada
    Beans
    9
    Distro
    Ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope

    Re: Remove "AMD testing use only" script

    Worked perfectly for me. Thanks!

  7. #7
    Join Date
    Jul 2005
    Beans
    18

    Re: Remove "AMD testing use only" script

    Excellent! Thank you very much.

  8. #8
    Join Date
    May 2012
    Location
    Germany, NRW
    Beans
    86
    Distro
    Xubuntu 13.04 Raring Ringtail

    Re: Remove "AMD testing use only" script

    There's simpler method. You only need to "sign" your drivers:

    Code:
    sudo gedit /etc/ati/signature
    (or other editor, e.g. kate in kubuntu)

    Delete "UNSIGNED" and paste this code:

    Code:
    9777c589791007f4aeef06c922ad54a2:ae59f5b9572136d99fdd36f0109d358fa643f2bd4a2644d9efbb4fe91a9f6590a145:f612f0b01f2565cd9bd834f8119b309bae11a1ed4a2661c49fdf3fad11986cc4f641f1ba1f2265909a8e34ff1699309bf211a7eb4d7662cd9f8e3faf14986d92f646f1bc
    Reboot and everything works

  9. #9
    Join Date
    Nov 2009
    Beans
    6

    Re: Remove "AMD testing use only" script

    Quote Originally Posted by mentorious View Post
    There's simpler method. You only need to "sign" your drivers:

    Code:
    sudo gedit /etc/ati/signature
    (or other editor, e.g. kate in kubuntu)

    Delete "UNSIGNED" and paste this code:

    Code:
    9777c589791007f4aeef06c922ad54a2:ae59f5b9572136d99fdd36f0109d358fa643f2bd4a2644d9efbb4fe91a9f6590a145:f612f0b01f2565cd9bd834f8119b309bae11a1ed4a2661c49fdf3fad11986cc4f641f1ba1f2265909a8e34ff1699309bf211a7eb4d7662cd9f8e3faf14986d92f646f1bc
    Reboot and everything works
    lol it works
    On mint 14 I have a huge notification bar on the bottom where the AMD watermark was
    Attached Images Attached Images

  10. #10
    Join Date
    Sep 2010
    Beans
    13

    Re: Remove "AMD testing use only" script

    Used the script, now when Ubuntu boots, it stucks at the Ubuntu-Loading screen. I dont even get to the login anymore.........

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •