Results 1 to 10 of 10

Thread: 11.10 Transmission don't start

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Sep 2011
    Beans
    3

    11.10 Transmission don't start

    Hi! I updated from Natty to Oneiric normally, and I have this problem that when I try to start torrentfile, I click torrent file and select start(or open) with Transmission (Like normally), but Transmission just don't start, or it starts like an hour(if starts) after that. I tried to kill transmission-gtk process and start it again but that has done no difference.

    In Natty Transmission worked great, but with Oneiric I have this problem, Thanks for the help!

  2. #2
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Lesotho
    Beans
    53
    Distro
    Ubuntu 9.10 Karmic Koala

    Re: 11.10 Transmission don't start

    did you try running transmission-gtk direct from terminal and seeing if it gives an output?

  3. #3
    Join Date
    Sep 2011
    Beans
    3

    Re: 11.10 Transmission don't start

    did you try running transmission-gtk direct from terminal and seeing if it gives an output?


    Yep, nothing happens, it just hangs.

    I even updated Transmission using PPA, but that makes no difference to startup problem.


    EDIT: After a while in terminal appears text "connect: connection timeout"(or something like that in english)
    Last edited by jcola; October 31st, 2011 at 08:38 PM.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2010
    Beans
    3

    Re: 11.10 Transmission don't start

    It has failed also with me : Transmission will not work anymore since I graduate to Oneiric.

  5. #5
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Lesotho
    Beans
    53
    Distro
    Ubuntu 9.10 Karmic Koala

    Re: 11.10 Transmission don't start

    Transmission works fine with my 11.10. Maybe something messed up in upgrade, fresh install?

  6. #6
    Join Date
    Mar 2010
    Beans
    20

    Re: 11.10 Transmission don't start

    Doesnt work for me either, segfaults after a few seconds

    [1]+ Segmentation fault transmission


    [189715.724207] transmission[11046]: segfault at 3669c90 ip 00007f96e34b74cb sp 00007f96da89b950 error 6 in libc-2.13.so[7f96e343d000+195000]


    reinstalled transmission and all the libc 2.13's mentioned in dpkg -l

    unsure where to move from here

    UDL

  7. #7
    Join Date
    Jan 2007
    Beans
    66

    Re: 11.10 Transmission don't start

    Quote Originally Posted by jcola View Post
    Hi! I updated from Natty to Oneiric normally, and I have this problem that when I try to start torrentfile, I click torrent file and select start(or open) with Transmission (Like normally), but Transmission just don't start, or it starts like an hour(if starts) after that. I tried to kill transmission-gtk process and start it again but that has done no difference.

    In Natty Transmission worked great, but with Oneiric I have this problem, Thanks for the help!
    FYI, I experienced a similar regression in Oneiric and I eventually tracked it down and reported a bug at https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+s...on/+bug/916578. I mention a work-around at the end.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •