Results 1 to 8 of 8

Thread: Installing cinelerra on Ubuntu 10.10 maverick

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    The great state of Texas
    Beans
    73
    Distro
    Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Installing cinelerra on Ubuntu 10.10 maverick

    I have been trying to get cinerella installed for awhile, and i recently upgraded to maverick, how do I install it? Will I have to compile it from source code?

  2. #2
    Join Date
    Dec 2005
    Beans
    19,333
    Distro
    Ubuntu 13.10 Saucy Salamander

    Re: Installing cinelerra on Ubuntu 10.10 maverick

    Moved to MMTnD.
    Learning is not attained by chance, it must be sought for with ardor and attended to with diligence. Abigail Adams ( 1744 - 1818 ), 1780;

    My blog Poetry and More Free Ubuntu Magazine

  3. #3
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    The great state of Texas
    Beans
    73
    Distro
    Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Re: Installing cinelerra on Ubuntu 10.10 maverick

    help, anyone? I would also like to point out that it wouldn't install on 10.04 either.

  4. #4
    Join Date
    Sep 2009
    Beans
    1,293

    Re: Installing cinelerra on Ubuntu 10.10 maverick

    Cinelerra seems to work fine using its repositories. See,
    http://cinelerra.org/getting_cinelerra.php#ubuntu

    I'm sure they'll get a maverick repository once its released. for the moment lucid works fine here

    deb http://akirad.cinelerra.org akirad-lucid main

  5. #5
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    The great state of Texas
    Beans
    73
    Distro
    Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Re: Installing cinelerra on Ubuntu 10.10 maverick

    I mentioned that i also had the same problem with lucid. When I try to reload the sources after putting the repositories in, it says that it could not fetch it with the error 404, not found

  6. #6
    Join Date
    Sep 2009
    Beans
    1,293

    Re: Installing cinelerra on Ubuntu 10.10 maverick

    Seems strange, i've tried it out here on i386 the lucid repository on maverick and as i said, theres no problem here. I can only think its maybe a typo in your repositories entry or some amd64 problem with the cinelaerra repos. maybe an amd64 user can chip in on that

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •