Search:

Type: Posts; User: Owen_Mehegan; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [SOLVED] Re: Reads over NFS and AFP shares behaving weirdly since upgrading motherboard

    The card: 01:00.0 Ethernet controller: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL8101E/RTL8102E PCI Express Fast Ethernet controller (rev 05)

    The driver: Official Realtek r8101 version 1.025.00 from the...
  2. [SOLVED] Re: Reads over NFS and AFP shares behaving weirdly since upgrading motherboard

    I'll be damned - I was able to dig a little further and solve this problem, thanks to a tip from one of the network engineers I work with. He suggested that I use 'ethtool' to disable some of the NIC...
  3. [SOLVED] Re: Reads over NFS and AFP shares behaving weirdly since upgrading motherboard

    OK, I can confirm that the problem lies with my wired network on the file server, possibly the driver. After some struggles getting a wireless adapter working on it, I eventually was able to confirm...
  4. [SOLVED] Re: Reads over NFS and AFP shares behaving weirdly since upgrading motherboard

    Thanks a lot for the replies! To clarify the network setup, the file server is connected over wired ethernet to my router, all other clients connect to it over wireless. But given that this has never...
  5. [SOLVED] Reads over NFS and AFP shares behaving weirdly since upgrading motherboard

    I'm running Ubuntu 12.04/Precise with the 3.5.0-47-generic kernel as a home file server. Last week I swapped the 7 year old Celeron system in it for a new Intel Atom, keeping the same drives and OS...
  6. [SOLVED] Re: Solution for Ubuntu 12.04 and realtek N8101 NIC wired network not working

    Well, by sheer chance, I figured out what was wrong. In order to make debugging easier, I went to hook up a USB wifi adapter to this system, and I ran 'ip addr' to check what the interface name was....
  7. [SOLVED] Re: Solution for Ubuntu 12.04 and realtek N8101 NIC wired network not working

    I'm running 12.04 with a 3.5.0 kernel. Tonight I swapped a new motherboard into this system, it booted normally, but I found that the network wasn't working. ifconfig shows only an lo interface, no...
Results 1 to 7 of 7