Search:

Type: Posts; User: asn_knight; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    4
    Views
    508

    [ubuntu] Re: Package Download script

    Wow dude!!! Thanks!! Down to the tiniest detail!!! That is an awesome and right-what-I-wanted tutoria1!!! :) :) Thing is I help many of my friends install Ubuntu in their offline comps...So this is...
  2. Replies
    4
    Views
    508

    [ubuntu] Package Download script

    I am new to unity and was a avid user of GNOME even when I switched to natty. I'm still adjusting myself to unity while I got this problem. The thing I noticed in Oneiric was it had omitted...
  3. [SOLVED] Re: 11.04 Upgrade - Canon MF4350d does not work anymore

    Hey!

    I have a Canon MF4350d and it works well with Ubuntu 10.10...
    But did anybody manage a two-sided print?? If yes, can somebody explain how?

    Thanks :D
  4. [SOLVED] Re: Dell XPS15 L502X - Noob's way for Optimus issue

    @pszafer : You are an angel!!!!!!! Thanks a million, bro! :) :D

    Meanwhile, I'll mark this thread solved. Do post(or link to) updates...Thanks again! :)

    PS : @bro Pls do continue the...
  5. [SOLVED] Re: Dell XPS15 L502X - Noob's way for Optimus issue

    @pszafer : Thanks a lot!!! All's working fine...I just didnt understand how to put that script to turn off the card during start-up!..Can u pls explain that as well.. :) Thanks anyway!!!
  6. [SOLVED] Re: Dell XPS15 L502X - Noob's way for Optimus issue

    Amazing!! Thanks a ton!!!

    Again,a doubt! :)
    The procedure is independent of x32 or x64 bit Ubuntu right?
  7. [SOLVED] Re: Dell XPS15 L502X - Noob's way for Optimus issue

    Wow..cool! Thanks for that reply!!! Will try it out soon and let you know!

    But, do I have to run that script everytime I restart (read sumwer like that!) or just once is enough? :)
  8. Replies
    75
    Views
    24,251

    [ubuntu] Re: Dell XPS15 L502X

    But isn't just Bumblebee setup enough?


    PS : Also @rockorequin please post a step by step procedure I would need to off Nvidia - here

    The acpi and bumblebee ideas keeps confusing for me! :)
  9. [SOLVED] Dell XPS15 L502X - Noob's way for Optimus issue

    Hey!
    I have a Dell XPS15 L502X with Nvidia GeForce GT 525M switchable with Intel HD Graphics accelerator. I have Ubuntu 11.04 but I am aware there is some issue with Optimus and it.
    I found many...
  10. Replies
    75
    Views
    24,251

    [ubuntu] Re: Dell XPS15 L502X

    Can anybody explain how can I turn Nvidia GPU off...??
    I anyway use Ubuntu for light tasks and wouldnt mind working just on Intel card. The battery performance will also be better I hope.

    And...
  11. Replies
    4
    Views
    1,267

    [ubuntu] Re: Dell XPS 1701 Nvidia Optimus

    Can u please explain how you managed to turn it off (for Ubuntu 11.04 that is)...I have been tired searching for it!
    I hav a XPS 15 laptop with hybrid graphics - Intel HD and Nvidia GT 525M...
    I...
  12. Replies
    19
    Views
    31,160

    [SOLVED] Re: Your preferences can not be read

    Thanks a lot!! Worked for me too!! :) :)
  13. Replies
    12
    Views
    10,387

    [SOLVED] Re: More than 4 Primary partitions cant be done?

    After encountering the same problem many a time trying to install in some friend's PC i got a easier solution to this.

    Partition Wizard tool actually has a simple option to mark a primary...
  14. [ubuntu] Re: modprobe: FATAL: Could not load /lib/modules/2.6.35-generic/ After upgrade

    Thanks a lot!!! Worked for me too!!! :)
  15. Replies
    132
    Views
    58,736

    [SOLVED] Re: Canon MF4350d - Printer Scanner setup

    @ridgeland Thanks a lot for the thread!! :) Printer and Scanner working fine! :)

    But Two-sided printing is not shown in the options...any idea how to do that??

    Thanks.
  16. Replies
    4
    Views
    1,650

    [ubuntu] Re: [SOLVED] Can't set default applications

    Hey!
    I used the instructions of using 'chown' from
    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=479841

    It gave me some error when I executed but sure solved the job..! :)
    No probs after tht! :)
  17. Replies
    4
    Views
    1,650

    [ubuntu] Re: [SOLVED] Can't set default applications

    Can you explain how you did it?
    I got the exact same error.
    How do you change those settings from the terminal?
    Thanks.
  18. Replies
    15
    Views
    2,783

    [ubuntu] Re: Gwibber not showing the general timelines

    HOW DID YOU DO IT? If you dont know how, What where you trying to do?
  19. Replies
    6
    Views
    1,339

    [ubuntu] Re: ATI Driver Bug? Boot Res changed!

    @Amranu Is a update on its way?
    @techunit Yeah. Open Source driver is fine, but i wanted hardware acceleration for a few apps. Couldnt use that. :(
    @metro23man No. I dont think so. U may hav to...
  20. Replies
    21
    Views
    4,785

    [ubuntu] Re: password protect a folder!!

    1)Does this method even refrain from opening the folder from other OS like Windows?

    2)How do I make a launcher like that.?
  21. Replies
    6
    Views
    1,339

    [ubuntu] ATI Driver Bug? Boot Res changed!

    Well, I hav a ATI Radeon Moibility 3650.
    Last time in Karmic I had a probem with maximizing and minimizing
    windows. But I solved it using xorg-backfill from a ppa.
    I had installed the ATI Driver...
  22. Replies
    4
    Views
    561

    [SOLVED] Re: Username and Shutdown menu missin?

    Well I had actually seen that last time and hadnt found anything. But saw once again now and it was right there! So Silly of me! 'indicator-applet-session' it was called!
    Thanks anyway!
  23. Replies
    4
    Views
    561

    [SOLVED] Username and Shutdown menu missin?

    Hey!
    Till recently i used to see the 'Username' button on the right end of the taskbar with options of shutdown, logout, Restart etc etc. It also used to show the indicator if im online or not in...
  24. [ubuntu] Re: Compiz: windows lag on restore from minimize.

    @radec Thanks man! U r a saviour!! No more lags now!!!

    Enjoy
    --asn_knight--
  25. [SOLVED] Re: LAG IN MAXIMIZING WINDOWS / Error in installin xorg-server-1.6.4

    Well I didnt get any solution for the errors of ./configure command.
    But got a woraround for removing the LAG!!!
    Cool! After searchin since 4-5 months and reinstallin for 2-3 tmes coz of this bug....
Results 1 to 25 of 42
Page 1 of 2 1 2