Search:

Type: Posts; User: TrevorBradley; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. [ubuntu] Re: Compiz/Unity Hell. How to diagnose 60+ CPU load?

    I happened upon a thread that suggested this... I set this in the NVIDIA settings but not in ccsm. I'll leave Unity 3D on for a while and see how it behaves... if it can stay online for more than 2...
  2. [ubuntu] Compiz/Unity Hell. How to diagnose 60+ CPU load?

    First some context: I'm running Ubuntu 12.04 32 bit on a Quad Core AMD machine. It's got a 6x2TB Software RAID. I've been running Ubuntu on this machine since 10.10 beta, and have been an Ubuntu...
  3. [ubuntu] After upgrading to 12.04, my CPU gets locked on I/O load of 45+ after 12 hours.

    I'm getting really frustrated with this latest upgrade to 12.04.

    I've been using ubuntu on this machine since the 10.10 beta, and apart from a few glitches everythings generally been OK. Now my...
  4. Replies
    8
    Views
    12,447

    [ubuntu] Re: Fuser high CPU usage

    I did remove fuser from cron (using the suggestion above) soon after I last posted and waited a few days to see if it was effective... the problem vanished completely.
  5. Replies
    8
    Views
    12,447

    [ubuntu] Re: Fuser high CPU usage

    Looking at my own logs, I believe this is the cause of my computer to nearly hard crash three times in the past three days - black screen, apache process killed as well as my Minecraft process,...
  6. [ubuntu] Re: Having problems with install-info "Not a directory: MOZ_DISABLE_PANGO=1."

    It's nowhere in my home directory, or in any of the locations you suggest, but I decided to give /etc/ a full sweep and found it!

    set MOZ_DISABLE_PANGO=1

    Was in /etc/environment for some...
  7. [ubuntu] Re: Having problems with install-info "Not a directory: MOZ_DISABLE_PANGO=1."

    The three packages are info, install-info, and ubuntu-standard. Completely removing install-info makes the errors go away, but I still can't reinstall it - I get the same errors.
  8. [ubuntu] Re: Having problems with install-info "Not a directory: MOZ_DISABLE_PANGO=1."

    I seem to have "kind of" fixed this by removing the install-info package... it's the only way I can do updated of any kind now, it seems.
  9. [ubuntu] Having problems with install-info "Not a directory: MOZ_DISABLE_PANGO=1."

    Hey there... sometime in the last month, "something" went wrong. I'm usually very good about determining cause and effect on these problems, but something got borked and I can't track down what the...
  10. Re: Is anyone else getting stuttering output with "Waited 100ms for video buffers" Er

    I'm getting identical errors when I attempt to play video that is presently recording, but not live TV, and not TV that's finished recording (possibly transcoded?)

    I've tried adjusting VDPAU...
  11. [mythbuntu] Ctrl+Esc no longer working after natty upgrade

    Long story short, my HTPC has a keyboard, but no mouse. I'd gotten pretty good at working the machine with no mouse, but after my upgrade to Natty Narwhal today, the Ctrl+Esc shortcut to open the...
  12. [gnome] Re: Rhythmbox: Play key works universally, forward/back don't

    Oh awesome, that works!

    XF86AudioBack -> XF86Back
    XF86AudioForward -> XF86Forward

    ..does the trick. I don't really use these keys for browsing, so it's perfect.

    I didn't realise that the...
  13. [gnome] Re: Rhythmbox: Play key works universally, forward/back don't

    The back/forward keys work fine in Firefox to navigate back and forward.

    The keys even work great in Rhythmbox to skip to the next/previous song, the exact behaviour I'm looking for.

    What I'm...
  14. [gnome] Rhythmbox: Play key works universally, forward/back don't

    Quick question. I'm running Ubuntu 10.10, and I notice that the "Play/Pause" key on my keyboard works to start and stop Rhythmbox from any open app. However, my keyboards "Back" and "Forward" keys...
  15. Re: mythfrontend segfault error 4 in libc-2.12.1.so

    Ugh, my mythtv backend just started hammering me with this error about once every two minutes for the past hour:


    Oct 29 00:40:06 alexandria kernel: [54231.874634] mythbackend[26119]: segfault at...
  16. [ubuntu] pulseaudio headdesk: 10.10 still having issues with firefox/flash

    I've been with Ubuntu since 8.04. Previously I had horrible problems with pulseaudio and just decided to uninstall it and stick with ALSA. I've finally built a new machine, installed Maverick on...
  17. [ubuntu] Meerkat Beta, Grub, "error: file not found"

    I've installed Meerkat Beta on my server about a week ago. Generally everything is going well, except on boot my machine gives the following error during grub:

    error: file not found
    error: no...
  18. Replies
    8
    Views
    4,630

    [ubuntu] Re: scponlyc woes - "Client Disconnecting"

    No Luck, sorry.
  19. Replies
    7
    Views
    512

    [ubuntu] Re: Group File Permissions

    Well, apparently the solution is to physically log out of gnome and log back in again, that or ssh into the system... starting a new terminal window or running bash don't seem to fix the group...
  20. Replies
    7
    Views
    512

    [ubuntu] Re: Group File Permissions

    Waaait a minute.. something's up:

    trevor@pergamon:~$ id
    uid=1000(trevor) gid=1000(trevor)...
  21. Replies
    7
    Views
    512

    [ubuntu] Re: Group File Permissions

    I've tried the same with a text file in my /home directory (off the / mount), same result.

    And I have tried logging out and back in again.
  22. Replies
    7
    Views
    512

    [ubuntu] Group File Permissions

    OK, I feel really dumb asking this, but it must be too early in the morning and I'm stumped. I'm attempting to fix the permissions on my server so that a group has access to certain files but new...
  23. Replies
    8
    Views
    4,630

    [ubuntu] scponlyc woes - "Client Disconnecting"

    Hey everyone.. I'm trying to set up a chrooted sftp account using scponly. I'm really close to having the problem cracked, but I'm hitting some kind of wall.

    I've been following the instructions...
  24. [ubuntu] Re: 2.6.32-22 Kernel Update - anything new for lucid?

    My install is an upgrade of Ubuntu, it's been on the server all the way back to 8.10. I didn't start having graphics glitches until the 2.6.32-22 update, and 2.6.32-21 seems OK.

    Try going back to...
  25. [ubuntu] Re: 2.6.32-22 Kernel Update - anything new for lucid?

    An update... a new 2.6.32-22 kernel just came out. I installed it and rebooted, and ubuntu eventually came up OK (GDM/Compiz is happy), but the virtual consoles (alt-F1 to alt-F6) are all garbled. ...
Results 1 to 25 of 49
Page 1 of 2 1 2