Search:

Type: Posts; User: SwedO; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [SOLVED] Re: Is there anyone who can record using M-Audio Fastrak Pro?

    Hm, that's weird. Everything seems right to me.

    Is your card always turned on? If yes - restart it. A longshot...

    You could try a live-version of "Av Linux" http://www.bandshed.net/AVLinux.html
  2. [SOLVED] Re: Is there anyone who can record using M-Audio Fastrak Pro?

    Then I guess it's not a Fast Track Pro-problem...

    Have you set the input for the track correctly? system:capture_1 (or 2)
  3. [SOLVED] Re: Is there anyone who can record using M-Audio Fastrak Pro?

    You say you hear what you are trying to record. Do you hear your voice through the speakers when talking into the mic?
  4. [SOLVED] Re: Is there anyone who can record using M-Audio Fastrak Pro?

    Hi!

    I'm using Fast Track Pro without problems in 12.04. Did you set the right input and output devices in Jack? "USB Audio #1" for input, and "USB Audio" for output.

    Good luck!
    /Ove
  5. Replies
    5
    Views
    483

    [wubi] Re: wubi shows "no disks"

    Great! I had that "no disks"-problem myself...
  6. Replies
    5
    Views
    483

    [wubi] Re: wubi shows "no disks"

    Do you have a card-reader? In that case click the symbol in systray and "safely remove hardware".
  7. Replies
    4
    Views
    327

    [ubuntu] Re: ubuntu 9.10 probelm after install

    I had the same problem installing 9.10 with Wubi.
Results 1 to 7 of 7