Search:

Type: Posts; User: lprofil; Keyword(s):

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [ubuntu] How to install OpenMDAO? Problem running/installing go-openmdao.py

    Hallo,

    i'd like to use OpenMDAO so i went to:
    http://openmdao.org/docs/getting-started/requirements.html

    and installed the packaeges:


    sudo aptitude install -y python-dev python-numpy...
  2. Replies
    2
    Views
    782

    [ubuntu] A little more information and pictures to visulize the problem

    Dear ohnonot,

    thanks for your reply. My problem still exists in 12.10 and 13.04.

    To be a bit more verbose i will post the weather report of my current 12.04 system
    and of a fresh installed...
  3. Replies
    13
    Views
    26,837

    [SOLVED] Thanks a lot to both of you!

    Your tutorial helped me a lot with my Logitek c210 webcam.
    Thanks for that.

    Though you might want to add subversion and make to the necessary packages:


    sudo apt-get install libjpeg62-dev...
  4. Why not "stick to the known" and use the Touch Developer Preview Tools? Multiboot?

    Why would you do that?

    The "Touch Developer Preview Tools" did the job quiet well for me
    after figuring out that you don't need to boot the device in recovery mode but just plain an simply...
  5. More details please!

    How did you "freshly flash" it?

    /lprofil
  6. [ubuntu] Re: dpkg: error processing... E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)

    Hello Dino,

    thanks for the quick reply. I forgot to mention my system:
    it is a 12.04-amd64 version.

    And yes, i tried to install the package through this ppa respo.
    And indead: your are right....
  7. [ubuntu] dpkg: error processing... E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)

    Hello,

    i would appreciate if somebody could help me with this problem
    which occured trying to install the package qt4-default:


    user@machine:~$ sudo apt-get install qtchooser
    Reading package...
  8. Thread: Ubuntu Nexus 7

    by lprofil
    Replies
    8
    Views
    1,067

    [ubuntu] Kind of "solved" by using old image

    Hey fisch246,

    i had the same problem and it is also known on launchpad. By using an old image i could fix it.
    The image is from January the 30th 2013. I found it through a another post here:...
  9. How to Recover Lost Voice Memos from iPhone, iPod touch and other iDevices

    Hey folks,

    i would like to share my experience on how to recover "lost" voice recordings from your Apple device.

    In a nutshell: use ffmpeg to convert the *.mov file in the Recordings folder to...
  10. Replies
    2
    Views
    1,378

    fixing the inode problem

    Here is my plan: since the data on the messed up disk is
    very important to me, it is crucial to have a backup of it.

    This is easily done since i still have to new blank hdds.


    dd if=/dev/sde1...
  11. Replies
    2
    Views
    1,378

    Re: Problem mount a degraded RAID member

    it seems to be an inode issue of the filesystem after reading this thread in an parallel forum:

    sudo dumpe2fs /dev/sde1

    shows:


    dumpe2fs 1.42 (29-Nov-2011)
    Filesystem volume name: ...
  12. Replies
    2
    Views
    1,378

    Problem mount a degraded RAID member

    Hello folks,

    i run into a serious problem mounting a degraded raid 1 member.


    sudo mdadm --detail /dev/md

    shows me
  13. Replies
    2
    Views
    782

    [ubuntu] Weather Report - units problem

    Hello,

    there is a problem on my Ubuntu 12.10 system on which the gnome-fallback-session is installed as windowmanager. I put the "Wether Report" into the topbar. There i can not change the units...
  14. [PPC] Imac G5 ppc Fan noise issue

    Hey,

    i got a 20' iMac G5 PPC which has the same fan issue under Ubuntu 12.04. Could you be more verbose on your comments on how to calm
    the fans please?

    Cheers
    /lprofil
  15. Thread: Rasberry PI

    by lprofil
    Replies
    12
    Views
    2,429

    No Raspberry pi support for Ubuntu version newer than 9.04

    User "Not found" is right: only Ubuntu 9.04 might run on the Raspberry pi
    since it supports the old ARM v6 Core. "Beginning with version 9.04, previous versions
    only supported x86 Newer versions...
  16. Thank you!

    DegreesCelsius <- you made my day. Thank you!




    Thanks for that. It solved my problem. I forgot to install mysql-server because i thought mysql-common would come with it. My mistake.

    After...
  17. [ubuntu] trying to fix it

    Hey Alfiran,

    i just bought the same Conceptronic card. On the box it says Conceptronic 300Mbps 11n.
    If i am successful installing the driver i will post my solution here.




    Did you...
  18. Re: Cinelerra 2.1 CV for Hardy Haron 8.04 [ How To / Tutorial ]

    From this thread:
    http://comments.gmane.org/gmane.comp.video.cinelerra-cv.general/12589

    try to install some mesa-dev libary. It might fix it.

    /lprofil
  19. [SOLVED] Re: Simple-scan freezes in Ubuntu i64 but not Ubuntu i32 while talking to an HP4570C

    Hello bdudek,

    thanks for your reply!



    Not yet.

    The reason i use this scanner under linux is that i do not need any drivers.
    On a Windows XP machine it has some weired Internet-Explorer...
  20. [SOLVED] Simple-scan freezes in Ubuntu 11.04 32-bit / HP Scanjet 5590

    The same issue here.

    I am using a HP Scanjet 5590 on an very old machine. It is a Socket7 AMD Computer with serveral Bios settings for the USB-modes.
    There is also legacy-USB support which i...
  21. Replies
    28
    Views
    15,557

    [ubuntu] Not working in 10.04 or 10.10 anymore, but...

    This time it is not a wrong IP-problem anymore because shoutcast changed
    licence and the API since December 2010 conditions:
    http://www.videolan.org/press/2010-1.html


    However there are...
  22. [ubuntu] Blinking Display Radeon RV100 QY [Radeon 7000/VE] on Karmic Koala

    Hello,

    i have a problem getting a Display with 1680x1050 to work properly on a Karmic Koala machine.
    It is attached to the DVI-Port and switches to a blank black sreen randomly.
    Usually the...
  23. Replies
    4
    Views
    1,053

    [ubuntu] Re: DigiCam Mounting errors

    And now i got additionally this anoying message:

    http://img99.imageshack.us/img99/6879/84611537.png

    Unable to mount Linux Foundation 2.0 root hub

    DBus error...
  24. Replies
    4
    Views
    1,053

    [ubuntu] you are not alone

    Hey billybag,

    i am experiencing the same problem with my Fujifilm Finepix F40fd.
    What i get is:

    http://img183.imageshack.us/img183/2696/88658117.png
    Unable to mount Fuji Photo Film Co., Ltd...
  25. problem fixed in 31.12.2008 daily alternate

    Hey cszikszoy,

    thanks for your reply.

    Today i tried the new daily build where the problem is fixed.
    Thanks for the guy who did it!


    /lprofil
Results 1 to 25 of 86
Page 1 of 4 1 2 3 4