Search:

Type: Posts; User: cejack; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    26
    Views
    1,982

    [ubuntu] Re: Looking for remote file server options

    Using both OwnCloud on my remote on-line provider (not running it locally on my own server) and running AjaxPlorer.

    Ajax is really slick and can also provide repositories to other remote servers...
  2. Replies
    13
    Views
    19,174

    [SOLVED] Re: W: GPG error: http://www.openprinting.org lsb3.2

    Thank you very much.

    Worked fabulously.

    Us Ubuntu nincompoops don't know much about keyserver commands and stuff like that.
  3. Replies
    13
    Views
    19,174

    [SOLVED] W: GPG error: http://www.openprinting.org lsb3.2

    I get the following message when updating now:

    W: GPG error: http://www.openprinting.org lsb3.2 Release: The following signatures couldn't be verified because the public key is not available:...
  4. [ubuntu] Re: cifs mount with space in name - usual answer doesn't work

    Just thought I'd bump this up.

    Would have never known to put \040 in for a space if it weren't for this post.

    THANK YOU...
  5. Replies
    22
    Views
    3,106

    [ubuntu] Re: Installing 12.04 on WIndows Raid 0 HDD

    I believe LVM is awesome... Use it on my server and it is pretty easy with the LVM GUI helping you out.

    However, I don't think Windows will address an LVM volume. AAt least not natively.
    ...
  6. Replies
    22
    Views
    3,106

    [ubuntu] Re: Installing 12.04 on WIndows Raid 0 HDD

    You have to differentiate between the ways you can do employ various Linux OS RAID or RAID-Like tactics (LVM, mdadm, etc.) and "driver-based" RAID. They are mutually exclusive.

    If you're going...
  7. Replies
    22
    Views
    3,106

    [ubuntu] Re: Installing 12.04 on WIndows Raid 0 HDD

    For my machines with RAID on the motherboard, I've really never figured out Dual Boot with being able to see the RAID array in both systems. I would dedicate a separate hard drive to install Ubuntu...
  8. Replies
    4
    Views
    2,838

    [ubuntu] Re: APC UPS Battery Backup Isn't Recognized

    I was still getting this error:

    "Error reading status from apcupsd @ localhost:3551: Connection reset by peer"

    I added the following

    apcupsd: 127.0.0.1

    to the file:
  9. [ubuntu] Re: [Application] Atheros (Ath5k) Control Panel and Tray Icon for Ubuntu. Acer AOA150

    I loaded 11.04 on ZG5 AOA and didn't have any problems with wireless 802.XX connections.

    3G is problematic but that is kind of another issue entirely in my opinion.

    Just wanted to mention...
  10. [ubuntu] Re: Qualcomm HS-USB-9212 in Acer Aspire One--No connection

    I have the Acer Aspire One ZG5.

    It is running great on 11.04 Natty. Very pleased with it and usually use Wireless Networking via 802.11g / n wireless at the house.

    But I do have an...
  11. Replies
    11
    Views
    1,510

    Re: Can't drag and drop to unity launcher

    All right. So I just had some time to try it again.

    I did sudo gedit "whateverfile" in the "/.local/share/applications" folder.

    Went and copied and pasted in an icon name into the "Icon="...
  12. Replies
    11
    Views
    1,510

    Re: Can't drag and drop to unity launcher

    Well, it's a file from "/.local/share/applications" that is dragged and dropped onto the Unity file launcher.

    I can drag it to the desktop from Nautilus window and it's fine and retains its...
  13. Replies
    11
    Views
    1,510

    Re: Can't drag and drop to unity launcher

    Well you can drag and drop but I can't figure out how to get it from changing back to the ugly / non-specific springboard launcher icon once it copies over to Unity launcher bar...
  14. Replies
    3
    Views
    1,729

    [ubuntu] Re: Missing icon in Unity launcher "Label Empty"

    Yeah, we're getting hosed here.

    Dragging custom app launchers from the /.local/share/applications window works - kind of...

    The problem is that I lose the icon I created and get a standard...
  15. Replies
    3
    Views
    819

    [ubuntu] Re: 11.04 - Default monitor issues

    Pretty much the same problem here.

    Any ideas to make the smaller monitor the primary default no matter what?
  16. Replies
    7
    Views
    1,520

    [ubuntu] Re: Compiz/Unity issues after 11.04 upgrade

    Check out the following video:

    https://public.me.com/cejack

    Hate to rub it in but maybe I'm just lucky.

    I loaded up compiz settings manager and fusion icon and then just set up some eye...
  17. Replies
    34
    Views
    4,383

    [ubuntu] Re: Cannot mount windows share

    Thanks for the information.

    The part about typing in the IP address into Nautilus works for me without all the file editing crap.

    Really a pain.

    You would think that an NSLU2 running...
  18. Replies
    3
    Views
    408

    [ubuntu] Re: Unable to mount location

    I see that you figured it out...

    Care to share your solution? I have same problem now.
  19. Replies
    5
    Views
    997

    [ubuntu] Re: graphic issues 64-bit 10.10 ati gfx

    Here's my setup:

    lspci
    00:00.0 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] RS780 Host Bridge Alternate
    00:01.0 PCI bridge: Advanced Micro Devices [AMD] RS780 PCI to PCI bridge (int gfx)
    00:05.0...
  20. Replies
    9
    Views
    3,492

    [SOLVED] Re: Boot from Flash Drive 10.10 Grub Rescue

    Easy BCD can give you a ton of boot options.

    Check it out. Must run from Windows to my knowledge though.

    http://neosmart.net/dl.php?id=1

    You may find that a Windows Vista or Windows 7...
  21. Poll: Re: Share with the community your Maverick Meerkat install/upgrade experience

    Two installs from 10.04 to 10.10. Both working.

    I would like another voting checkbox that allows you to choose: "Upgrade - worked but had a lot of things to fix, some of them pretty serious..." ...
  22. Replies
    11
    Views
    7,372

    [ubuntu] Re: Chrome & Chromium crashes in Ubuntu 10.10

    Not all Silverlight works but that's not a big deal.

    That's what we have VM's for...

    Thanks for this post. Helped me figure out my problem with Chrome and Chromium.
  23. [SOLVED] Re: Google Chrome behaves abnormally after Upgrade.

    SOLVED - libmoon package was causing a segmentation fault. Whatever the heck that is....

    Remove libmoon or update to the latest release from Novell for Moonlight 3 pre-release package at least...
  24. [SOLVED] Re: Google Chrome behaves abnormally after Upgrade.

    Still screwed. Google Chrome just spontaneously closes when it tries to surf a web page. Same thing for Chromium. Opera and Firefox work just fine though. Guess I won't be using google chromium...
  25. [SOLVED] Re: Google Chrome behaves abnormally after Upgrade.

    Same exact problem. Did the above renaming of the config folder and Google Chrome still bites the dust when I load a web page. Sadly happens to both Chromium and Google Chrome...
Results 1 to 25 of 29
Page 1 of 2 1 2