Search:

Type: Posts; User: miles916; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    2,422

    [SOLVED] Re: extremely slow SATA speed

    Hi everyone!

    just in case anyone is still experiencing this kind of issue, try taking a look at your power supply. for me, it seems that my PSU was just too weak (was ~450W) for all the hardware...
  2. Replies
    7
    Views
    1,049

    [SOLVED] Re: Automatic context menu when selecting url

    haha thanks man. that was so annoying :D
  3. Replies
    2
    Views
    2,422

    [SOLVED] extremely slow SATA speed

    Hi everyone!

    ive searched around and found a few threads regarding this problem, but no suggested solutions help...

    i have 3 harddisks connected to my mobo thru sata. transfer speeds between...
  4. Re: Howto program the Logitech Harmony universal remote control on Hardy with Concord

    hi everyone!

    i tried to set up my harmony 300 using the steps described in this thread, but i get the same error as zadek...

    guess i shouldve checked the supported models first, haha.

    hope...
  5. [SOLVED] cannot boot after adding second hdd to fstab

    hi everyone!

    my installation is acting really strange since i upgraded to maverick. i managed to get a fresh install running, but when i added a line to fstab to automount my second hdd, i seem to...
  6. [ubuntu] Re: Blank screen after installing Nvidia drivers on 10.10 RC

    well, after a fresh install of maverick i installed the 173 drivers through "additional drivers". seems to be working so far (current drivers end in no input error)... my problem was actually...
  7. [ubuntu] Re: Blank screen after installing Nvidia drivers on 10.10 RC

    hi everyone!

    im having a similar problem. after everything boots, my monitor tells me "no input" or something to that effect.

    what ive tried:
    installed newest nvidia drivers off nvidia...
  8. Replies
    4
    Views
    2,014

    [SOLVED] Re: firefox asking for gnome-keyring?

    nope, thats why i think its so weird...



    i found that too, but i dont have it installed... (or is it part of ubuntu firefox modifications? if so, why hasnt it always asked for my keyring...
  9. Replies
    4
    Views
    2,014

    [SOLVED] firefox asking for gnome-keyring?

    Hi guys!

    for a while now, firefox has been prompting gnome-keyring (twice) and i have no idea why.

    there is one applet i know of on my system that wants me to enter my keyring pw twice "CPU...
  10. Replies
    0
    Views
    328

    [SOLVED] user rights gone after logout

    hi everyone!

    ive encountered a really weird problem today...

    after my user had been logged out, i logged back in, and suddenly ive lost all manner of user privileges. all of a sudden my user...
  11. [ubuntu] Re: Mouse cursor theme stuck after upgrade to 10.04

    Hi guys!

    i remember encountering this on karmic, but i couldnt for the life of me remember how i had solved it (i only remember after logging out, it suddenly worked).

    now, after upgrading, it...
  12. [ubuntu] Re: How do I re-enable dbus (system communication service)?

    thank you so much!
Results 1 to 12 of 12