Search:

Type: Posts; User: J@n; Keyword(s):

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    25
    Views
    17,441

    [ubuntu] Re: USB slow transfer rate

    Hi philinux,

    Thank you for the tip. Just added my problem to the list (of 218:confused:).

    I hope this will get solved in Ubuntu (hence it will be solved in Minty too!)

    Greetz,

    J@n
  2. Replies
    25
    Views
    17,441

    [ubuntu] Re: USB slow transfer rate

    Thank god I am not the only one! I re-installed Minty 12 (Ubuntu with a green look-n-feel) and discovered that copying to a USB thumbdrive was slow as molasses:(

    Tried different thumb drives (2,...
  3. Re: Howto: Mustek 1200 UB Plus USB Scanner Install / Setup

    Hi williamts99,

    Tx a lot. After 5,5 years this how-to is still working great. Took me 2 minutes to find your post and get my Mustek 1200 UB Plus working:)

    Greetz,

    J@n
  4. Replies
    48
    Views
    11,788

    [ubuntu] Re: 11.04 is running abnormally slow!

    I will give it a try. I upgraded through Update Manager and did not download the Live CD.

    Thanks for the tip:D

    Greetz

    J@n
  5. Thread: Unity MEGA Thread

    by J@n
    Replies
    5,680
    Views
    390,106

    Re: POLL : your first reactions to the Unity interface

    Unity is not for me. I don't like the simplistic icons in the menu bar and I certainly don't want to spend hours tweaking Unity to suit my needs.:( I had a perfectly fine interface since 8.10

    I...
  6. Replies
    48
    Views
    11,788

    [ubuntu] Re: 11.04 is running abnormally slow!

    Never mind, I restored my latest 10.10 image to my system.

    I will follow this thread in case somebody finds a solution. But 'till then I'll stay on 10.10

    Greetz,

    J@n
  7. Replies
    48
    Views
    11,788

    [ubuntu] Re: 11.04 is running abnormally slow!

    Hi All,

    I must admit that this is my first unpleasant experience with an Ubuntu upgrade. I could not get used to Unity (I have no touch screen nor a netbook) And tried to switch to classic Gnome....
  8. Replies
    40
    Views
    22,291

    [ubuntu] Re: lucid boot error, open /dev/null failed

    Kudos to krige:D

    Had the same problem and it started to irritate me. I got the udevd-work error after switching from a normal HDD to an SSD (restoring an image).

    Turned of serial and parallel...
  9. [ubuntu] Re: OCZ Vertex 2 SSD unrecognized by Ubuntu - faulty drive?

    Hi Johnross,

    I had the same frustrating experience with my first board (Asus M2N series). I too concluded the combination was causing the problems. So I bought the new board expecting install was...
  10. [ubuntu] Re: OCZ Vertex 2 SSD unrecognized by Ubuntu - faulty drive?

    Hi Johnross,

    Tried my approach? No drives but the OCZ and install using pen drive?

    Let me know.

    Greetz,

    J@n
  11. [ubuntu] Re: OCZ Vertex 2 SSD unrecognized by Ubuntu - faulty drive?

    Hi Macho,

    Your BIOS is setup correctly to work with the SSD (IDE mode for SATA controller). It seems AHCI is not working well with the Vertex 2.

    I'll tell you how I faired with my SSD:

    My...
  12. Replies
    61
    Views
    10,181

    [SOLVED] Re: Cairo-dock weather applet not working

    Ah well.... not that reviving did any good;)

    My problem is miraculously solved. I replaced my router for a new one and apparently I configured some settings over enthusiastic in my old router.
    ...
  13. [ubuntu] Re: OCZ Vertex 2 SSD unrecognized by Ubuntu - faulty drive?

    Hi macho,

    You might want to take a look at www.ocztechnologyforum.com and search the section Sandforce if there are any known issues with your board.

    It is a good idea to check if your board...
  14. [ubuntu] Re: OCZ Vertex 2 SSD unrecognized by Ubuntu - faulty drive?

    Hi,

    I encountered the same problem as you. Recognized in BIOS, found in gparted and that's it. In my case it appears to be an incompatible BIOS (simply too old) and I am trying the get a newer one...
  15. Replies
    61
    Views
    10,181

    [SOLVED] Re: Cairo-dock weather applet not working

    Hi All,

    I am not in the habit of reviving my own old threads but I am stumped with my favorite applet in cairo-dock (AKA glx-dock), the weather applet. Somehow I appear to have messed up my...
  16. Replies
    11
    Views
    2,672

    [ubuntu] Re: Icons to Close, Minimize, Maximize missing!

    Sorry to barge in to this thread but I have a similar issue:(

    Somewhere last week I lost my window borders. Not sure if this was caused by an upgrade.

    When my system starts, it starts without...
  17. Replies
    9
    Views
    7,797

    [ubuntu] Re: .TRP/.TS Video Files won't Play!

    WinFF is in the repositories. So pdbq was not promoting Windhoze;)

    Greetz,

    J@n
  18. Replies
    5
    Views
    690

    [ubuntu] Re: Quite long boot on new machine

    Hi Philinux,

    Thanks for your interest:)

    I checked the BIOS and the floppy was already disabled on both machines.

    I suspect EXT4 being the reason of the delay. But I am too big a noob to have...
  19. Replies
    5
    Views
    690

    [ubuntu] Re: Quite long boot on new machine

    Hi,

    Thanks for your reply. I checked but the problem does not seem to originate from sound. I have attached the log snippets from today. I have booted twice today and I noticed another strange...
  20. Replies
    5
    Views
    690

    [ubuntu] Re: Quite long boot on new machine

    Hi,

    Same here. I have two Ubuntu machines both setup using Ext4. I get exactly the same message in the logs as you have. My delay typically is 10 to 13 seconds.

    I have had no such issues with...
  21. Re: Howto: Mustek 1200 UB Plus USB Scanner Install / Setup

    Thanks to williamts99!

    Simple How-to that worked like a charm :D

    In my particular case I needed to reboot the machine before the scanner was detected. No prob.;)

    Greetz,

    J@n
  22. Replies
    13
    Views
    6,985

    [SOLVED] Re: fix for virtualbox key authentication issue

    Hi Zeus77,

    Thanks! Solved my issue :smile:

    Regards,

    J@n
  23. Replies
    61
    Views
    10,181

    [SOLVED] Re: Cairo-dock weather applet not working

    Hi ensis2K,

    I had some problems with earlier versions of 2.x. I upgraded to 2.1.1-2 and now all is working fine. Might be the same for you.

    I use this repository (copied from Software Sources...
  24. Replies
    61
    Views
    10,181

    [SOLVED] Re: Cairo-dock weather applet not working

    Hi all,

    Just updated and all is working perfectly again. Last update of Cairo-Dock resolved the problem.

    Thanks fabounet

    Greetz,

    J@n
  25. Replies
    61
    Views
    10,181

    [SOLVED] Re: Cairo-dock weather applet not working

    Hi mdgill,

    Just subscribed to your bug report (should have thought of that myself;))

    Let's see what happens.

    Greetz,

    J@n
Results 1 to 25 of 61
Page 1 of 3 1 2 3