Search:

User: doktorOblivion; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [xfce] transparent background in terminal

    Started by doktorOblivion, January 10th, 2012 08:41 PM
    • Replies: 7
    • Views: 1,607
    Last Post: November 4th, 2012 10:00 PM
    by galerie  Go to last post

    Forum:
    General Help

  2. [xfce] Problem running alacarte as root

    Started by doktorOblivion, October 4th, 2012 07:19 PM
    alacarte, main menu, settings, xfce, xubuntu
    • Replies: 1
    • Views: 655
    Last Post: October 4th, 2012 09:15 PM
    by rai4shu2  Go to last post
  3. [xubuntu] xcfe desktop settings not saved across login/logout

    Started by doktorOblivion, August 27th, 2012 07:40 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 17
    • Views: 2,321
    Last Post: September 7th, 2012 12:25 AM
    by Toz  Go to last post
  4. [xubuntu] Precise 12.04: where is the old system monitor from 11.10

    Started by doktorOblivion, August 29th, 2012 09:41 PM
    • Replies: 2
    • Views: 885
    Last Post: August 30th, 2012 01:40 AM
    by doktorOblivion  Go to last post
  5. [xubuntu] Installing Precise Pangolin Xubuntu 12.04 on M3A32 mobo

    Started by doktorOblivion, August 29th, 2012 09:39 PM
    • Replies: 0
    • Views: 303
    Last Post: August 29th, 2012 09:39 PM
    by doktorOblivion  Go to last post
  6. [xubuntu] Precise: something wrong with default unzip package

    Started by doktorOblivion, August 27th, 2012 10:30 PM
    • Replies: 0
    • Views: 256
    Last Post: August 27th, 2012 10:30 PM
    by doktorOblivion  Go to last post
  7. [xubuntu] Can not mount /dev/loop0 clean install 11.04 i386

    Started by doktorOblivion, April 29th, 2011 06:18 PM
    /dev/loop0, dvd, install - 11.04, squashfs
    • Replies: 3
    • Views: 2,688
    Last Post: October 26th, 2011 02:22 AM
    by suryasaha  Go to last post
  8. [xubuntu] Natty (11.04) on T410 network issues

    Started by doktorOblivion, May 2nd, 2011 06:48 PM
    11.04, intermittent connection
    • Replies: 4
    • Views: 1,588
    Last Post: May 16th, 2011 01:18 AM
    by ne0genius  Go to last post
  9. [SOLVED] Lucid Install - /dev devices missing?

    Started by doktorOblivion, April 30th, 2010 01:19 PM
    lucid devices parted
    • Replies: 5
    • Views: 771
    Last Post: May 3rd, 2010 10:18 PM
    by doktorOblivion  Go to last post
  10. [SOLVED] M3A32MVP XUbuntu 9.10 Karmic Upgrade

    Started by doktorOblivion, April 26th, 2010 09:28 PM
    • Replies: 8
    • Views: 582
    Last Post: April 30th, 2010 01:13 PM
    by doktorOblivion  Go to last post
  11. [xubuntu] Gutsy -> Hardy User Issue

    Started by doktorOblivion, December 6th, 2008 10:35 PM
    • Replies: 1
    • Views: 285
    Last Post: December 6th, 2008 11:59 PM
    by inobe  Go to last post
Results 1 to 11 of 12