Search:

Type: Posts; User: edgicat; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    9
    Views
    9,466

    [SOLVED] Re: No network connection information

    ====


    Worked like a charm for me

    Thanks :p
  2. [SOLVED] Re: Virtual Network Device unable to load/compile-VM Player 4.0.2 in Ubuntu 12.04 Bet

    Thanks, worked like a charm
  3. [SOLVED] Re: Virtual Network Device unable to load/compile-VM Player 4.0.2 in Ubuntu 12.04 Bet

    I have the same problem after doing a fresh install of ubuntu 12.04 64bit and downloading a vmplayer 4.03. I've tried changing "plreqver=4.0.2" to "plreqver=4.0.3" but i get an error on line 42...
  4. Re: Raid (md0) wont mount automatically during boot

    Thanks for the response

    Um the UUID in my fstab relates to my swap partition on sda5, although I take you point ref blkid and mdadm not showing the same UUID. How strange.

    After looking as the...
  5. Re: Raid (md0) wont mount automatically during boot

    Yes i can mount after boot, I've been using the Disk Utility GUI, which seems to mount as /media/raid. Info you requested below.

    I've changed fstab last night

    From:
    /dev/md0 /mnt/data ext4...
  6. Re: Raid (md0) wont mount automatically during boot

    Don,t want to seem ungrateful, but is there anyone out there that can help me
  7. Re: Raid (md0) wont mount automatically during boot

    Ok, I was hoping for some answers or questions. I've added some addtional config information below. I hope this helps you to help me sort this mess out

    Below is the details of my fstab config

    #...
  8. Raid (md0) wont mount automatically during boot

    Hello,

    This is my 1st post, so please be kind to me.

    I'm running Ubuntu 64Bit 11.10 (upgraded from 11.04) installed on an IDE hard drive and I've created (after a bit of effort) a multi-disk...
Results 1 to 8 of 8