Search:

Type: Posts; User: de Bacon; Keyword(s):

Page 1 of 6 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    221

    Re: security in evolution email,

    That is very funny. I am in agreement about that function. I have found that I can't even type accurately in these prompts when they pop up. They seem to block all other desktop function if left...
  2. Replies
    3
    Views
    221

    security in evolution email,

    I have been using evolution since 2008, using the backup function when switching to new versions of Ubuntu. Currently the flavor Ubuntu version in use is Ubuntu Studio 14.04.1 Currently the...
  3. Replies
    12
    Views
    358

    [SOLVED] Re: ERROR:PAE when trying fresh install

    This system seems to be working just as it is designed. I have not done a lot with it really, although; I did watch a video thruoug its interface and all worked correctly. Hopefully the wyfi will...
  4. Replies
    12
    Views
    358

    [SOLVED] Re: ERROR:PAE when trying fresh install

    One thing at a time. Thanks to you kind folks here, I think this was a rather painless success. The system loaded and seemingly works fine. I have not put it through much of a test, no real...
  5. Replies
    12
    Views
    358

    [SOLVED] Re: ERROR:PAE when trying fresh install

    This link from the wiki is much better than the other. I really need these pure step by step instructions as this specific wiki provides. Now if only I had the brain power to use the search and...
  6. Replies
    12
    Views
    358

    [SOLVED] Re: ERROR:PAE when trying fresh install

    Again thanks to all for the assistance,
    I have taken steps toward loading lubuntu 14.04 on this machine. I now have the boot disk ready to use. Next step is trying to use the forcepae command. I...
  7. Replies
    12
    Views
    358

    [SOLVED] Re: ERROR:PAE when trying fresh install

    Thank You, I'll check it out.
  8. Replies
    12
    Views
    358

    [SOLVED] Re: ERROR:PAE when trying fresh install

    Yes, but what is "with forcepae"? Where does one get forcepae? I think that is a command (unsure) but where, how, and when, to employ it, is unknown to me.
  9. Replies
    12
    Views
    358

    [SOLVED] ERROR:PAE when trying fresh install

    I am trying to revive an old laptop for a friend. It is a Dell Latitude D600, ventage about 2005 I think? Has a pentium M processor 1600MHz, with marginal ram of 768 Mb.
    It has ubuntu 11.10 on it,...
  10. Replies
    12
    Views
    618

    [SOLVED] Re: Problems with 14.04.1 several flavors

    This is an up and running correctly system now. Again thanks for the assistance!
    Happy New Year,
    Live well!
  11. Replies
    12
    Views
    618

    [SOLVED] Re: Problems with 14.04.1 several flavors

    Fantab,
    Thanks for all your time and consideration with my problem. It seems that one of these suggestions resolved the issue, nvidia drivers. I am still unsure but the near habitual morning...
  12. Replies
    12
    Views
    618

    [SOLVED] Re: Problems with 14.04.1 several flavors

    Evening,
    The firmware. The site is dead, as per the link provided. But I was able to somehow get to it through a convoluted search. It appears that ABIT no longer supports this board and its bios...
  13. Replies
    12
    Views
    618

    [SOLVED] Re: Problems with 14.04.1 several flavors

    I'll say good Morning as it is that here. Thanks for the reply fantab.
    Okay, I use ubuntustudio because I am a musician and do a lot of audio recording. I am also doing some video editing to make...
  14. Replies
    12
    Views
    618

    [SOLVED] Re: Problems with 14.04.1 several flavors

    Hi,
    I have been trying to pay attention to programs running and the such (with my leaky old mind), while going about doing regular daily computing tasks. There is still a problem with this OS...
  15. Replies
    12
    Views
    618

    [SOLVED] Re: Problems with 14.04.1 several flavors

    My processor model name = AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800+
    Cash size = 512 KB

    The graphics card = VGA compatible controller: NVIDIA Corporation G84 [GeForce 8600 GT] (rev a1)

    I...
  16. Replies
    12
    Views
    618

    [SOLVED] Re: Problems with 14.04.1 several flavors

    I would tell those specifics if I knew? I don't know what graphics card is in the box or how to find out. I know it is some simple command but what that is? I don't know the commands well enough...
  17. Replies
    12
    Views
    618

    [SOLVED] Problems with 14.04.1 several flavors

    In trying to load a fresh install. I do this to have newer software and realizing that 12.04 is soon to be expired (my interpretation of soon).

    I have tried xubuntu 14.04.1 64 bit, ubuntustudio...
  18. [xubuntu] Startup command/string broken? pulseaudio

    Hi,
    Please excuse my ignorance in terminology!

    I have just done a fresh install of xubuntu 14.04, added and loaded KXStudio repositories and software to this system. Somehow in the process the...
  19. Replies
    7
    Views
    523

    [SOLVED] Re: Unwanted Programs at Startup

    Thanks for the responses!
    =============================
    ibjsb4,
    I went ahead and looked into your suggestion. In the Startup Applications Preferences box, there is a list of four items:
    No name...
  20. Replies
    7
    Views
    523

    [SOLVED] Re: Unwanted Programs at Startup

    I take it that what you are referring to is a part of unity, but I don't run unity and thus the menu doesn't offer what you refer to. I have looked through the settings options in "Settings Manager"...
  21. Replies
    7
    Views
    523

    [SOLVED] Unwanted Programs at Startup

    I am experiencing something different, and unwanted. I don't know why it started or how to correct this. After boot, and login, two programs automatically start up, Mozilla web browser and a...
  22. Replies
    8
    Views
    861

    [SOLVED] Re: Internet connection with GUI problems

    Thanks so much :)

    I went through all the OS's and repaired the improper code in file /etc/network/interfaces, rebooted each to find all are again restored to what works. That was much easier...
  23. Replies
    8
    Views
    861

    [SOLVED] Re: Internet connection with GUI problems

    I have not yet attempted to reboot and attempt the above recommendations. I may do that during this day. I can but hope this is an actual method of resolving this issue completely. As soon as I...
  24. Replies
    8
    Views
    861

    [SOLVED] Re: Internet connection with GUI problems

    I guess I have to write this out again in a different way, seems you don't get the complete picture due to the events progression.

    Today, I have a working copy of KXStudio in this box. I also...
  25. Replies
    8
    Views
    861

    [SOLVED] Re: Internet connection with GUI problems

    Follow up several days later.
    I got a router to deal with this problem. This issue arose due to the PPPoE brought to me by my ISP, where it converged with my desire to try a new flavor of kubuntu,...
Results 1 to 25 of 127
Page 1 of 6 1 2 3 4