Search:

Type: Posts; User: Hatfield; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    22
    Views
    5,081

    [ubuntu] Re: Best settings for Deluge 1.1.9?

    Great thread! I'm learning a ton!

    So I've been tweaking my Deluge settings all day and have a couple questions. This shouldn't be considered a thread hijack (I hope) since it also relates to...
  2. Replies
    35
    Views
    2,910

    Re: Has anybody built an Ubuntu Media Center?

    I'm in the process of designing an Ubuntu-based HTPC right now.

    Roomy Silverstone case, modular Corsair 650W PSU, Gigabyte GA-EP45-UD3R mobo, C2D dual-core Wolfdale 3.0 CPU, G.Skill 2x2GB 1066...
  3. Replies
    3
    Views
    1,315

    [ubuntu] Extract Pictures from Slideshow DVD?

    My wife is trying to catalog/backup a bunch of our pictures. A friend made a fantastic slideshow DVD(VOB) for our wedding 5 years ago with a ton of great pictures. We don't want to track down the...
  4. Replies
    119
    Views
    99,503

    [all variants] Re: Virtualization Ubuntu 9.04

    Can we still install the VirtualBox 2.1.4 PUEL version in Jaunty using this HowTo(for Intrepid)?
    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1074160

    Seems so since Sun has Intrepid and Jaunty using...
  5. Replies
    1
    Views
    361

    [ubuntu] Re: OpenOffic causes screenlets problems

    This is a known bug. See my thread for links to official bug reports:
    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=957532
  6. Replies
    7
    Views
    1,787

    [ubuntu] Re: Live CD does not boot (8.10 x86_64)

    Similar problem.
    -Downloaded a Kubuntu 8.10 from a bittorrent directly from the Kubuntu site.
    -Burned a LiveCD
    -Inserted it into my computer which is already running Ibex RC from about a week ago....
  7. Re: OpenOffice + Nvidia driver = broken for me

    That line caused my Flash to flake out and it didn't seem to fix anything so I removed it.
    Found the actual bug reports:...
  8. Re: OpenOffice + Nvidia driver = broken for me

    We may be on to something. I put that line at the very end below Driver "nvidia"
    and I must admit that the problem is not as bad or as frequent as before. But it is still there.

    And just so I...
  9. Re: OpenOffice + Nvidia driver = broken for me

    Would that be under Section "Device" at the bottom just under Driver "nvidia"?

    hatfield@homegrown:~$ kate /etc/X11/xorg.conf


    ........
    # If you have edited this file but would like it to be...
  10. Re: OpenOffice + Nvidia driver = broken for me

    Hmmmmm. I'm wondering. Could it be that I have outdated Java or something?


    hatfield@homegrown:~$ java -version
    java version "1.6.0_10"
    Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.6.0_10-b33)...
  11. Re: OpenOffice + Nvidia driver = broken for me

    I know, right?
    And it doesn't happen until I activate an Nvidia driver. Right after a fresh install(2 in the last 2 weeks) and before activating an Nvidia driver, I do not have this problem with...
  12. Re: OpenOffice + Nvidia driver = broken for me

    I took a screenshot to show everyone my problem.
  13. Re: OpenOffice + Nvidia driver = broken for me

    Yahtzee! Guess I just have to wait for a fix.
  14. OpenOffice + Nvidia driver = broken for me

    I still consider myself a Linux noob although I'm definitely getting more fluent.

    Backstory: 2 days ago I did a clean install of Kubuntu Ibex Beta on my homegrown PC(P5NEsli, C2D E6650, 4GB RAM,...
  15. Replies
    39
    Views
    1,993

    Re: ugly window open

    Nvidia 7600GT(version 177 proprietary driver) here with the same problem. Noticed it mostly opening OpenOffice, but have noticed it recently with Firefox.
    Then earlier today, my screen froze on...
  16. Replies
    14
    Views
    1,466

    Re: Doesn't turn off pc after shut down!!

    7600GT and proprietary Nvidia accelerated graphics driver (version 177("recommended")).

    But the problem seems to have resolved itself. My computer is now shutting down properly.
  17. Replies
    14
    Views
    1,466

    Re: Doesn't turn off pc after shut down!!

    I've got the same problem. The last 2 nights I've shutdown my homegrown computer running 64-bit Ibex, it takes me to a blank screen with only a mouse cursor and just sits there. After waiting for a...
  18. Replies
    5
    Views
    612

    Re: No wireless with broadcom

    Do you have the b43 driver installed?
    http://linuxwireless.org/en/users/Drivers/b43
  19. Replies
    12
    Views
    8,440

    Re: HOWTO: Network Printing with netgear ps121v2

    This worked for me and thank you!

    But while trying to configure my Macbook OS using the same technique, I may have stumbled across something that needs clarification.

    I'm pretty sure the item...
  20. Replies
    3
    Views
    1,696

    [ubuntu] Re: Can't print with Netgear PS121v2

    I have EXACTLY the same problem. Ubuntu 8.04 to DLink router to Netgear PS121 print server to Canon MP530 printer. How do we set it up?


    EDIT: This worked for me!...
  21. Replies
    89
    Views
    82,815

    [all variants] Re: Intel Macs with Hardy 'no bootable devices'

    My experience with a triple-boot malfunction may help some people out.
    My triple boot is explained here.Long story short,

    I installed Boot Camp, repartitioned the new Boot Camped partition to...
  22. Replies
    9
    Views
    1,096

    [other] Re: [INTEL] 8.04 Wireless on 2ndgen Macbook

    I'm cleaning as we speak.:lolflag:
  23. Replies
    32
    Views
    4,391

    [ubuntu] Re: Why doesn't wireless work out of the box?

    Wireless is the red-headed step child for 2nd gen MacBooks.
    I had it up and running in 7.04. Upgraded to 7.10 and lost it never to get it. Now a clean install of 8.04 has proven elusive.

    I can...
  24. Replies
    9
    Views
    1,096

    [other] Re: [INTEL] 8.04 Wireless on 2ndgen Macbook

    Anyone wanna take a stab? I'm at a loss right now. Wireless works for a almost 45 seconds at first before stopping.
  25. Replies
    9
    Views
    1,096

    [other] Re: [INTEL] 8.04 Wireless on 2ndgen Macbook

    hatfield@Macbook:~$ ifconfig
    ath0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:1b:63:c8:51:e3
    UP BROADCAST MULTICAST MTU:1500 Metric:1
    RX packets:3976 errors:0 dropped:0 overruns:0...
Results 1 to 25 of 27
Page 1 of 2 1 2