Search:

User: 1984dc; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [SOLVED] Cant get rid of kubuntu splash screen after kde desktop install.

    Started by 1984dc, October 23rd, 2010 12:29 AM
    3 Pages
    1 2 3
    kde desktop, kubuntu, splash, splash screen, ubuntu
    • Replies: 28
    • Views: 7,913
    Last Post: March 9th, 2012 07:06 PM
    by oldos2er  Go to last post

    Forum:
    General Help

  2. [PPC] Keyboard Problem 10.10 - possible xorg.conf issue?

    Started by 1984dc, May 2nd, 2011 06:13 PM
    10.10, keyboard, powerpc, xorg.conf
    • Replies: 6
    • Views: 714
    Last Post: May 22nd, 2011 12:53 PM
    by 1984dc  Go to last post

    Forum:
    General Help

  3. [PPC] Grey theme issue and keyboard connectivity problems

    Started by 1984dc, April 18th, 2011 05:15 PM
    2 Pages
    1 2
    keyboard, powermac g5, ppc, theme manager
    • Replies: 16
    • Views: 1,909
    Last Post: May 5th, 2011 11:42 AM
    by Mckormick  Go to last post

    Forum:
    General Help

  4. [SOLVED] xorg-edgers ppa work on a powerpc64

    Started by 1984dc, April 13th, 2011 07:23 PM
    • Replies: 6
    • Views: 377
    Last Post: April 19th, 2011 03:07 AM
    by Krytarik  Go to last post

    Forum:
    General Help

  5. [ubuntu] Theme manager has gone Loco after upgrade!

    Started by 1984dc, November 3rd, 2010 11:10 PM
    3 Pages
    1 2 3
    10.10, theme manager, ubuntu, upgrade
    • Replies: 23
    • Views: 3,036
    Last Post: April 15th, 2011 10:05 AM
    by 1984dc  Go to last post

    Forum:
    General Help

  6. [SOLVED] Medibuntu Repositories on PowerPC

    Started by 1984dc, April 13th, 2011 07:03 PM
    • Replies: 7
    • Views: 878
    Last Post: April 13th, 2011 09:50 PM
    by earthpigg  Go to last post

    Forum:
    General Help

  7. [SOLVED] Radeon 9600 - Configuring X11 - r300g video driver - Ubuntu 10.10 powerpc

    Started by 1984dc, April 6th, 2011 08:41 PM
    2 Pages
    1 2
    powermac g5, r300g, radeon 9600, ubuntu10.10 powerpc
    • Replies: 13
    • Views: 4,739
    Last Post: April 12th, 2011 11:51 PM
    by Krytarik  Go to last post

    Forum:
    General Help

  8. [ubuntu] Radeon 9600 - Configuring X11 - r300g video driver - Ubuntu 10.10 powerpc

    Started by 1984dc, April 6th, 2011 08:37 PM
    powermac g5, r300g, radeon 9600, ubuntu10.10 powerpc
    • Replies: 1
    • Views: 697
    Last Post: April 6th, 2011 10:34 PM
    by Iowan  Go to last post
  9. [SOLVED] Wireless cuts out intermittently after upgrade to 10.10

    Started by 1984dc, November 3rd, 2010 11:03 PM
    10.10, compaq mini 311, upgrade, wireless
    • Replies: 7
    • Views: 1,598
    Last Post: December 4th, 2010 10:21 PM
    by 1984dc  Go to last post

    Forum:
    General Help

  10. [SOLVED] Stuck without a GUI

    Started by 1984dc, May 12th, 2010 02:00 AM
    • Replies: 1
    • Views: 436
    Last Post: November 24th, 2010 01:23 AM
    by 1984dc  Go to last post
  11. [SOLVED] Boot options whilst working with open firmware and Linux

    Started by 1984dc, May 4th, 2010 08:10 PM
    • Replies: 1
    • Views: 1,144
    Last Post: November 24th, 2010 01:21 AM
    by 1984dc  Go to last post

    Forum:
    General Help

  12. [ubuntu] Google Chrome (stable) deletes search engine data

    Started by 1984dc, November 2nd, 2010 03:16 PM
    • Replies: 2
    • Views: 370
    Last Post: November 24th, 2010 12:59 AM
    by 1984dc  Go to last post

    Forum:
    General Help

  13. [SOLVED] Macintosh G5 Dual 2.3 GHz PowerPC (Will not run Live -CD)

    Started by 1984dc, April 5th, 2010 01:32 PM
    • Replies: 1
    • Views: 650
    Last Post: October 29th, 2010 01:34 PM
    by 1984dc  Go to last post
  14. [SOLVED] Stuck without GUI

    Started by 1984dc, May 12th, 2010 05:23 PM
    • Replies: 1
    • Views: 525
    Last Post: October 25th, 2010 09:46 PM
    by 1984dc  Go to last post
  15. [SOLVED] Specific install requirements Mac G5 Dual core 2.5 Ghz Powerpc

    Started by 1984dc, April 28th, 2010 03:23 PM
    • Replies: 5
    • Views: 1,986
    Last Post: October 25th, 2010 09:40 PM
    by 1984dc  Go to last post
  16. [SOLVED] chromium not displaying facebook properly

    Started by 1984dc, October 23rd, 2010 02:35 AM
    chrome, chromium, default search engine, facebook, search bar
    • Replies: 2
    • Views: 3,419
    Last Post: October 24th, 2010 11:28 PM
    by 1984dc  Go to last post

    Forum:
    General Help

  17. [SOLVED] (bad!) upgrade and boot problems

    Started by 1984dc, October 20th, 2010 10:38 PM
    10.10, boot, meerkat, problem, upgrade
    • Replies: 7
    • Views: 1,659
    Last Post: October 21st, 2010 10:44 PM
    by 1984dc  Go to last post

    Forum:
    General Help

Results 1 to 17 of 17