Search:

Type: Posts; User: pigimon; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    305

    [ubuntu] Re: ubuntu 11.04 flash player problem?

    thanks i will try it tomorrow and post an answer!:)
  2. Replies
    2
    Views
    305

    [ubuntu] ubuntu 11.04 flash player problem?

    Hi, there's that link : http://www.radio9.gr/Media.aspx?a_id=1338&item=3976&prodId=4&prodId=4 containing a radio show in flash (i believe).From my pc ubuntu 10.10 i can watch it (listen) perfectly...
  3. Replies
    0
    Views
    160

    [ubuntu] errno 5 - input/output error

    hi, im trying to install ubuntu 10.10 on my laptop but i get this message sometime after 50% but! My hard disk is ok, i put it in my other pc and worked fine(like a data disk).

    Even when i tried...
  4. Replies
    2
    Views
    220

    [ubuntu] Re: problem installing ubuntu errno:5

    anyone?
  5. Replies
    2
    Views
    220

    [ubuntu] problem installing ubuntu errno:5

    Hi, when im trying to install i get this error errno:5 for my HDD.The hard drive tho works fine cause i had it previously on another laptop with ubuntu 10.10 and worked fine!Plus i tried to install...
  6. Replies
    5
    Views
    292

    [ubuntu] Re: Ubuntu installation Pentium 3 (III)

    ok new stuff, the problem was the keyboard something with the ports. i cleaned the ram sticks with a blower (sticks and slots).

    DIMM 1 and DIMM 2 are now gone!.

    the new problem , when i choose...
  7. Replies
    5
    Views
    292

    [ubuntu] Re: Ubuntu installation Pentium 3 (III)

    oh well i just saw it on the motherboard DIMM 1 and DIMM 2 are the ram slots...... lol im answering to my own post...
  8. Replies
    5
    Views
    292

    [ubuntu] Re: Ubuntu installation Pentium 3 (III)

    Oh another thing! i've lost the jumper from my Hdd maybe dim 1 2 its about the hard drives pins.. plus i don't think the system is jumperless (don't know if this technology is software based or...
  9. Replies
    5
    Views
    292

    [ubuntu] Ubuntu installation Pentium 3 (III)

    while i'm trying to install Ubuntu 10.10, right after the logo at the bottom of the screen with the little person and the keyboard (lol) im getting a flashing underscore at the top left corner and a...
  10. [ubuntu] Re: "make" command problem // autoconfig.h missing?

    hmmm weird... the whole thread here is wrong tho we should post it in a new one, the name i put is wrong :( "autoconfig.h) lol.. maybe a reason we are not getting any answers :P
  11. Replies
    3
    Views
    358

    [ubuntu] Re: A question about firefox

    thanks man! well i hope i don't have overheating issues , i use the default amd cooler... hmm maybe i have to buy a bigger one
  12. Replies
    3
    Views
    358

    [ubuntu] A question about firefox

    hi, just a question : When i see videos in youtube 2 cores of my processor (Phenom II 1055T 6 core) are working a bit more than usual, 2 of them are higher than 40 and the others between 17-8%.Is...
  13. [ubuntu] Re: "make" command problem // autoconfig.h missing?

    so anyone?
  14. [ubuntu] Re: "make" command problem // autoconfig.h missing?

    oh ok thanks, changing the name to autoconf.h about the wrong kernel didn't quite understand what you said... im a newb so... :P are you talking about linux/autoconf.h ? should it be...
  15. [ubuntu] "make" command problem // autoconf.h missing?

    well im trying all day today to get my internet working, i have an amilo m7440 with ubuntu 10.10 2.6.// 35-28-generic . So i found this "fsam7440" thing that could help me ( i guess ) i followed...
  16. [ubuntu] Re: HOWTO: Get wireless button working on Fujitsu Siemens Amilo Li1718

    hey i have a problem with step 4 ?! should it be just "make" and then "make install" ??? i did it and i got a console freeze.... sorry newb question.. i really need it i have an amilo m7440... i hope...
  17. [ubuntu] ubuntu 10.10 intel pro wireless 2200 problem / tried solutions but nothing.

    hi i have fujitsu-siemens amilo m7440 and the wireles2200 adapter but it doesn't seem to work... the drivers that i found in some posts (on sourceforge) are no longer available cause it says that it...
  18. [ubuntu] Brasero - error while burning - no parent.. // help :)

    Error while burning
    No parent could be found in the tree for the path "/_Χατζηφραγκετα-Μπαλαντες Και Φλωρικα_2008/13_Hiden Track.mp3



    Any ideas? ... thanks :D
  19. Replies
    6
    Views
    671

    [ubuntu] Re: mozilla security?! virus?! help :)

    oh no, ubuntu forums didn't do that.but i wasn't in any weird site... well whatever... it is a very good designed scam, it also comes along with an automatic downloadable program...so its like "scan"...
  20. Replies
    6
    Views
    671

    [ubuntu] mozilla security?! virus?! help :)

    today mozilla told me .. (attachment), should i be worried? what is this :O, i mean is it a problem that has something to do with wine? or what? please help :) thanks a lot :)
  21. [ubuntu] Logitech MX - 518 // drivers , acceleration

    Is there any driver that works like the one in windows for the MX-518? and what about acceleration? can it be removed? I mean i cant design or play games that need absolut movement detail! A thing...
  22. Replies
    1
    Views
    827

    [ubuntu] wine - gecko / steam HELP.

    Hi! i have followed this link : https://wiki.ubuntu.com/UbuntuMagazine/HowTo/InstallingSteam

    At some point is says : After wine is done being installed, run wine iexplore http://winehq.org and...
  23. Replies
    2
    Views
    472

    [SOLVED] Re: GRUB lost after disconnecting linux hdd

    thanks a lot for the answer , what i actually did was a noob way, i disconnected the windows HDD changed the boot priority and everything turned back to normal! but thanks!
  24. Replies
    1,838
    Views
    414,489

    [ubuntu] Re: Ubuntu 10.04 (Lucid Lynx) Random Freeze / Hang-up

    well i had same problems with you guys, the only thing i did was to go 64-bit, its great.I just saw that a lot of guys having these problems had 64-bit processors so did i.A clean install and...
  25. Replies
    2
    Views
    472

    [SOLVED] GRUB lost after disconnecting linux hdd

    HI! i have this problem,i disconnected the linux drive because the pc couldnt recognize my wireless modem at the grub stage so ubuntu started (i have dualboot with windows) but logitech's drivers for...
Results 1 to 25 of 40
Page 1 of 2 1 2