Search:

Type: Posts; User: MandeaSaracu; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] Re: Keyboard and mouse failure when trying to run Live disk

    Yup, I had and still have this problem since the beta. Now I get the same error on the holy LIVE CD... here is the link to the forum topic I wrote at that time... Perhaps you can find some helpful...
  2. Re: USB mouse not working after upgrading to Maverick beta

    Well, well, Maverick is out today and after downloading the CD imager, I tought to give it another try, with a fresh install. Everything worked smoothly, just before selecting the partions, and then...
  3. Re: USB mouse not working after upgrading to Maverick beta

    Ok, I have some new info...
    Yesterday I made a backup of my info from the hard drive and reinstalled Ubuntu Maverick, the daily build at that time. (11 or 12 sept 2010). I had the same problems even...
  4. Re: USB mouse not working after upgrading to Maverick beta

    I found my old PS/2 mouse in a desk drawer. Plugged it in, no succes. Same problem.
    I also noticed something odd.
    I test the behaviour and every advice you give me on Xubuntu, wich runs fine. Then...
  5. Re: USB mouse not working after upgrading to Maverick beta

    Of course, it was the second thing I did, after inspecting the mouse itself.
    @jrd: Where on the disk is the log located? What's the path to it?
  6. Re: USB mouse not working after upgrading to Maverick beta

    Yes, there are postings in the udev file about the mouse. Like this:

    DEVPATH=/devices/pci0000:00/0000:00:1d.3/usb5/5-2/5-2:1.0/input/input3/mouse0
    DEVNAME=/dev/input/mouse0...
  7. Re: USB mouse not working after upgrading to Maverick beta

    It doesn't have any output. Just brings me back to $. Like this:

    octi@octi-desktop:~$ dmesg|grep MOUSE
    octi@octi-desktop:~$
  8. Re: USB mouse not working after upgrading to Maverick beta

    The command outputs as follows:

    $ lsusb
    Bus 005 Device 002: ID 09da:8090 A4 Tech Co., Ltd
    Bus 005 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
    Bus 004 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux...
  9. USB mouse not working after upgrading to Maverick beta

    Hi all,
    I have recently upgraded to Maverick beta from Lucid. I thought to wait until the final version is out, but I gave in to the excellent reviews I read so far about this new version.
    So, here...
  10. Re: wubi, grub prompt no boot after restart...

    Try copying wubildr.mbr and wubildr to every partition you have.
  11. Replies
    3
    Views
    450

    Re: Firefox bug?

    I also have a similar problem, but with the update manager.
    I log on, click on update manager, click on check for updates, the password prompt appears and when I hit enter, I'm thrown back to the...
  12. Replies
    122
    Views
    51,010

    [ubuntu] Re: sh:grub > desperation

    Try booting Xp into safe mode and see if the error is still there.
  13. Replies
    25
    Views
    10,696

    [ubuntu] Re: ubuntu 9.10 wubi install failed to boot

    That's what happened to me as well.
    I printed out the commands, figured out I should use "sda2", and it loads perfectly thereafter. But, on the next restart everything is the same as before....
  14. [ubuntu] Re: 9.10 latest daily update won't start after restart

    I'm having the same issue, after the last update. All I get is a sh.grub promt. My Ubuntu is installed with WUBI.
Results 1 to 14 of 15