Search:

Type: Posts; User: gugu88; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    854

    Re: PCSX2 run very slow

    I am using OpenGL. About the tons of options under Graphics Settings I wasn't able to find a good guido for linus users!! Do you know some good guide??
  2. Replies
    2
    Views
    854

    PCSX2 run very slow

    PCSX2 run very slow.
    Hi everyone!!!

    I'm attempting to use pcsx2 1.0.0 on ubuntu 12.04 64 bit. I properly completed the installation and I managed to start playing with two games ...
  3. Replies
    9
    Views
    2,840

    [ubuntu] Re: Skype shuts down when someone calls me

    It could be but however i have friends who are able to use skype on ubuntu without any problem. I don't know on android but on iOS skype works perfectly.

    No ideas?
  4. Replies
    9
    Views
    2,840

    [ubuntu] Re: Skype shuts down when someone calls me

    @artbio i have the file "libasound_module_conf_pulse.so" in the right directory. I don't know if it is 32 or 64 bit version, how do i check??

    However my skype just crushed even if i wasn't in a...
  5. Replies
    9
    Views
    2,840

    [ubuntu] Re: Skype shut down when someone call me!!!

    I have already tried to install v 2.2, It did not show the same problem but it did not recognize my microphone which worked perfectly with sound recoder or other skype version. I have already...
  6. [ubuntu] Re: Audio problem with the main user!! Help

    thanks artbio!! Your solution worked, i removed the .pulse folder and after rebooting everything works fine!!!!!!!!!

    Thank you very much, it's one week that i posted the same problem in the...
  7. Replies
    9
    Views
    2,840

    [ubuntu] Skype shuts down when someone calls me

    Hi everybody,

    I have a problem with skype 4.2.0.11 on ubuntu 12.04 64 bit. Every time I receive a call (either video or normal call) as soon as I answer skype shut down!!! If I make the call it...
  8. [ubuntu] [Solved] Audio problem with the main user!! Help

    Hi everybody,

    some time ago I installed skype 4.2 without success (it did not work properly), i tried several version. Meanwhile i installed some updates too.
    After that i removed everything and...
  9. [ubuntu] Webcam and microphone do not work on ubuntu 12.04

    Hi everybody,

    I'm opening a new thread quite similar to the previous one because it's been more than 2 days without any answer and I didn't know how to make other people answer without opening a...
  10. Replies
    6
    Views
    1,032

    [ubuntu] Re: Webcam does not work on ubuntu 12.04

    Then................................................ nobody can help me???????????????

    I don't know what to do anymore!!!!!!!!!!! :confused: :confused: :confused:
  11. Replies
    6
    Views
    1,032

    [ubuntu] Re: Webcam does not work on ubuntu 12.04

    This is weird, isn't it??? Playback control shouldn't be the one used in order to control the actual volume???
  12. Replies
    6
    Views
    1,032

    [ubuntu] Re: Webcam does not work on ubuntu 12.04

    I think I have already tried also this strategy!!! If I go to the capture page in alsamixer I have Capture and Capture 1, I think they are associated with Input source and Input source 1. For what...
  13. Replies
    6
    Views
    1,032

    [ubuntu] Re: Webcam does not work on ubuntu 12.04

    Yes I checked every microphone channel!!! None of them is mute. The weird thing is that I have not a channel Mic in my alsamixer but just Front/Rear mic and Front/Rear mic boost. Anyway I tried any...
  14. Replies
    6
    Views
    1,032

    [ubuntu] Webcam does not work on ubuntu 12.04

    Hi there,

    about a week ago I installed Ubuntu 12.04 on my personal computer, everything works just fine except the webcam. I have two different webcams, one really old Logitech and the other a bit...
  15. Replies
    0
    Views
    519

    [ubuntu] problem with deluge

    Hi everybody,
    i have a problem with deluge. it constantly shows the message "no incoming connections" and if i test the active port in the preference menu it does not work. I tried to follow some...
Results 1 to 15 of 16