Search:

Type: Posts; User: deusdies; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. [all variants] Install Linux Mint KDE over Ubuntu and losing as little data as possible?

    Luckily I have /home and / partitions separated.

    So is it enough simply not to reformat /home ? Will I encounter any issues being as that I used GNOME and now KDE?

    At first I thought I should...
  2. Replies
    3
    Views
    953

    [gnome] Re: Empty space in drop down menus

    Again reviving the old thread, I have the same problem:

    http://i.imgur.com/5Z7ym.jpg

    How to fix this?
  3. Replies
    5
    Views
    1,431

    [ubuntu] Re: Resolving host problem

    I have the identical problem. I would be downloading something and that continues to download, but when during the download I try to access a website, Chrome says "Resolving host..." and Firefox says...
  4. Replies
    7
    Views
    5,853

    [ubuntu] Re: how to install KDE in ubuntu 9.10

    It's a question of how well Gedit will work under KDE... if at all.
  5. Replies
    3
    Views
    1,054

    [ubuntu] Re: Gnome menu edit doesn't work

    Thanks, I've found the problem - apparently, there's a bug in Python when using Serbian localization.
  6. Replies
    3
    Views
    1,054

    [ubuntu] Gnome menu edit doesn't work

    Hi,

    For some reason, right click on gnome menu in the panel and clicking "edit menus" doesn't work (nothing happens).

    Does anyone know a command in terminal that should bring the dialog up, so...
  7. [ubuntu] Re: Screen blacks out randomly, sound still running... Please help

    It's not the power management (already set to never + running caffeine to prevent sleeping).

    I just updated the drivers to 10.3 and was able to resolve the underscan issue... simply by...
  8. [ubuntu] Screen blacks out randomly, sound still running... Please help

    I have:

    AMD Phenom II X2 550 B.E. (4 cores active)
    GIGABYTE MA770-UD3P
    4 GiB RAM
    ATI HD5750 1 GIG VRAM
    Karmic

    Catalyst 8.660 installed through EnvyNG
  9. [ubuntu] Re: Wine won't run any game, but runs software fine

    Thanks.

    I was just told on WineHQ forums that I need to install 32 bit opengl libraries. Can you tell me how to do that?
  10. [ubuntu] Re: Wine won't run any game, but runs software fine

    *bump*
  11. [ubuntu] Wine won't run any game, but runs software fine

    Ubuntu 9.10
    Wine 1.1.39
    ATI HD5750
    Catalsyt 10.2 (propriety)

    Hello,

    For whatever reason, Wine won't run any games (though I tried only two), but runs MS Office, Notepad perfectly fine. When...
  12. [ubuntu] Re: Refresh rate problem at 1920x1080 resolution

    Here's one more weird thing. This is the (beginning) of my xrandr output:


    Screen 0: minimum 320 x 200, current 1440 x 900, maximum 1920 x 1920
    DFP1 disconnected (normal left inverted right x...
  13. [ubuntu] Re: Refresh rate problem at 1920x1080 resolution

    Thanks, that didn't help. Here's a weird thing that happens though.

    Note: I am currently running a 1440x900 resolution.

    When I type

    xrandr --output DFP2 --mode 1920x1080 --rate 60The screen...
  14. [ubuntu] Refresh rate problem at 1920x1080 resolution

    Hello,

    I just installed Ubuntu 9.10

    I have ATi HD5700 and its Catalyst drivers downloaded from http://ati.amd.com

    The monitor is Hanns-G HH251 (25", 1920x1080@60 max)

    I cannot make either...
  15. Replies
    2
    Views
    933

    [all variants] Re: Wicd drops WPA connection after a while

    Please, anyone?
  16. Replies
    2
    Views
    933

    [all variants] Wicd drops WPA connection after a while

    Hi there everyone,

    I have Atheros AR5007EG chipset on my HP laptop. I'm sure you know how hard it is to get it working.

    Well, finally I did it, by installing Wicd. Everything went perfectly...
  17. Replies
    4
    Views
    328

    [all variants] Re: Is my hard drive dead?

    Thanks everyone.

    After doing some additional "Googling", I have fixed the issue.

    The problem was a faulty RAM module. I have removed one 2GB RAM module, and the computer works just fine right...
  18. Replies
    4
    Views
    328

    [all variants] Re: Is my hard drive dead?

    Thanks for the fast replies!

    damis, yes, I opened the laptop, got the drive out, and back in again. Didn't help.

    benerive, no, not yet, but thanks! That's an awesome link, I'll try that too.
    ...
  19. Replies
    4
    Views
    328

    [all variants] Is my hard drive dead?

    Hi,

    I have HP Pavillion DV6600 . The hard drive is Seagate's 160 GB (I'll let you know of the model number if you really need it). The other day, I was at my girlfriend's house and I left the...
  20. [all variants] Re: UNetbootin error while installing openSUSE from Ubuntu using downloaded .iso

    I figured something. The configuration file UNetbootin sets for installing is based on the fact that you're installing from a CD/DVD drive. I somewhere in the log saw "Could not find configuration at...
  21. Replies
    5
    Views
    328

    Just to say thanks!

    Hello my dear Ubuntuers!

    I had Ubuntu version 6 and I had some problems during installation (my disk couldn't be partitioned), but yesterday I got my 7.04 version in my mailbox.

    I'll never use...
Results 1 to 21 of 26
Page 1 of 2 1 2