Search:

User: sayantandas; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] Pictures not being sent in Evolution

    Started by sayantandas, November 12th, 2009 01:22 PM
    2 Pages
    1 2
    64bit, evolution, pictures, signature, ubuntu 9.10
    • Replies: 12
    • Views: 2,405
    Last Post: January 20th, 2012 06:52 PM
    by djahma  Go to last post

    Forum:
    General Help

  2. [ubuntu] Installing Tweetdeck results in broken dependency - Lucid- 64bit

    Started by sayantandas, May 7th, 2010 10:05 PM
    64 bit install, adobe air, tweetdeck, ubuntu 10.04
    • Replies: 6
    • Views: 1,788
    Last Post: July 5th, 2010 08:46 AM
    by dckirba  Go to last post

    Forum:
    General Help

  3. [ubuntu] world cup football streams 5 secs late on linux machines

    Started by sayantandas, June 28th, 2010 07:54 PM
    football streaming, late streams, world cup
    • Replies: 2
    • Views: 369
    Last Post: June 29th, 2010 12:24 AM
    by sayantandas  Go to last post

    Forum:
    General Help

  4. [ubuntu] how to edit /dev/hda in grub 2.0

    Started by sayantandas, May 28th, 2010 06:25 PM
    • Replies: 6
    • Views: 960
    Last Post: June 1st, 2010 04:35 AM
    by sayantandas  Go to last post
  5. [SOLVED] Adobe flash and the clicking problem

    Started by sayantandas, December 31st, 2009 01:28 PM
    adobe flash, click not registering, karmic
    • Replies: 2
    • Views: 1,111
    Last Post: January 2nd, 2010 02:09 AM
    by sayantandas  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  6. [ubuntu] Problem with QT applications after Virtualbox is launched in ubuntu 9.04

    Started by sayantandas, June 16th, 2009 10:45 PM
    graphics problem, virtualbox
    • Replies: 5
    • Views: 1,423
    Last Post: June 18th, 2009 10:51 PM
    by sayantandas  Go to last post
  7. [ubuntu] How to turn off bluetooth led?

    Started by sayantandas, August 2nd, 2008 02:41 AM
    bluetooth, dell inspiron, led, ubuntu 8.04
    • Replies: 2
    • Views: 2,500
    Last Post: January 23rd, 2009 12:56 PM
    by supersixsix  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  8. [ubuntu] Xorg Using too much cpu- ATI

    Started by sayantandas, July 2nd, 2008 02:10 PM
    ati, high cpu, inspiron 6400, xorg
    • Replies: 2
    • Views: 3,164
    Last Post: July 4th, 2008 01:43 AM
    by sayantandas  Go to last post
Results 1 to 8 of 8