Search:

User: Anathaen; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [UbuntuGnome] Kernel Panic on Compaq Presario CQ58

    Started by Anathaen, 10 Hours Ago 11:30 AM
    compaq cq58, kernel panic 1 Attachment(s)
    • Replies: 0
    • Views: 117
    Last Post: 10 Hours Ago 11:30 AM
    by Anathaen  Go to last post
  2. How to get to the MESA tracker

    Started by Anathaen, 1 Week Ago 09:59 AM
    l4d2, mesa, performance, steam
    • Replies: 0
    • Views: 137
    Last Post: 1 Week Ago 09:59 AM
    by Anathaen  Go to last post
  3. [xubuntu] Increase space between notification area icons

    Started by Anathaen, May 18th, 2014 06:21 PM
    space allocation, tray icon, xfce 3 Attachment(s)
    • Replies: 7
    • Views: 380
    Last Post: May 19th, 2014 07:23 AM
    by Anathaen  Go to last post
  4. [SOLVED] Cannot connect to school wireless

    Started by Anathaen, March 3rd, 2014 09:16 AM
    2 Pages
    1 2
    peap/mschapv2, wpa enterprise 2 Attachment(s)
    • Replies: 13
    • Views: 626
    Last Post: March 24th, 2014 02:01 PM
    by varunendra  Go to last post
  5. [SOLVED] Galaxy S4 (Android 4.2.2.) not recognized

    Started by Anathaen, November 1st, 2013 09:50 AM
    galaxy s4, mtp android, xubuntu, xubuntu 12.04
    • Replies: 5
    • Views: 4,306
    Last Post: November 1st, 2013 04:44 PM
    by ajgreeny  Go to last post

    Forum:
    General Help

  6. [SOLVED] Borked encoding after upgrade

    Started by Anathaen, June 4th, 2013 02:46 PM
    character, encoding, locale.gen, upgrade 2 Attachment(s)
    • Replies: 7
    • Views: 646
    Last Post: June 23rd, 2013 07:15 PM
    by Anathaen  Go to last post
  7. [SOLVED] Problems installing Ubuntu on ASUS n71 laptop

    Started by Anathaen, May 3rd, 2013 03:32 PM
    asus, install, laptop, problem
    • Replies: 4
    • Views: 533
    Last Post: May 3rd, 2013 05:53 PM
    by Anathaen  Go to last post
  8. [ubuntu] Intel Graphics Driver Installer broke my touchpad

    Started by Anathaen, March 10th, 2013 08:14 PM
    driver, graphics, intel, touchpad
    • Replies: 2
    • Views: 1,043
    Last Post: April 19th, 2013 10:40 PM
    by whitlockau  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  9. [xubuntu] Touchpad doesn't re-enable

    Started by Anathaen, March 13th, 2013 07:35 PM
    touchpad
    • Replies: 2
    • Views: 369
    Last Post: March 21st, 2013 02:59 AM
    by Anathaen  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  10. Cannot get mouse accel to work

    Started by Anathaen, February 20th, 2013 04:50 PM
    3 Pages
    1 2 3
    accel, mouse, xfce
    • Replies: 22
    • Views: 4,117
    Last Post: March 3rd, 2013 02:44 PM
    by Anathaen  Go to last post
  11. [ubuntu_studio] Have Kupfer open links in Chromium

    Started by Anathaen, February 19th, 2013 11:31 PM
    chromium, firefox, kupfer
    • Replies: 0
    • Views: 2,211
    Last Post: February 19th, 2013 11:31 PM
    by Anathaen  Go to last post
  12. Totally new to Kubuntu

    Started by Anathaen, February 18th, 2013 05:03 PM
    kde, kubuntu
    • Replies: 5
    • Views: 2,102
    Last Post: February 18th, 2013 05:41 PM
    by Anathaen  Go to last post
  13. [ubuntu_studio] Weather applet location search and incorrect data

    Started by Anathaen, January 21st, 2013 07:58 PM
    applet, weather, xfce
    • Replies: 8
    • Views: 3,555
    Last Post: February 18th, 2013 05:08 PM
    by Anathaen  Go to last post
  14. Any good looking themes for XFCE 4.10?

    Started by Anathaen, November 7th, 2012 10:56 PM
    2 Pages
    1 2
    customization, theme, xfce 1 Attachment(s)
    • Replies: 12
    • Views: 29,698
    Last Post: February 16th, 2013 06:18 AM
    by phredbull  Go to last post

    Forum:
    Art & Design

  15. Problems with wireless on a Dell XPS M1330

    Started by Anathaen, February 14th, 2013 08:01 PM
    m1330, wireless, xps
    • Replies: 2
    • Views: 1,790
    Last Post: February 14th, 2013 09:31 PM
    by Anathaen  Go to last post
  16. [ubuntu] Cannot set default apps

    Started by Anathaen, January 9th, 2013 03:03 AM
    app, chrome, default, info, system
    • Replies: 1
    • Views: 607
    Last Post: January 15th, 2013 07:08 PM
    by Anathaen  Go to last post

    Forum:
    General Help

  17. [all variants] Clipboard manager with unlimited storage

    Started by Anathaen, December 23rd, 2012 02:52 AM
    clipboard, clipboard manager, history, unlimited
    • Replies: 7
    • Views: 714
    Last Post: January 5th, 2013 02:52 PM
    by avsprasad  Go to last post

    Forum:
    General Help

  18. Sudden, unexpected freezes

    Started by Anathaen, December 8th, 2012 06:02 PM
    chrome, freeze 2 Attachment(s)
    • Replies: 9
    • Views: 1,222
    Last Post: December 9th, 2012 08:56 PM
    by irv  Go to last post
  19. [ubuntu] Problematic hardware: Atheros and Realtek cards

    Started by Anathaen, October 8th, 2012 04:51 PM
    atheros, hardware, realtek
    • Replies: 2
    • Views: 756
    Last Post: October 8th, 2012 04:59 PM
    by Anathaen  Go to last post
  20. Suggestion: What keeps me and many others from installing Ubuntu

    Started by Anathaen, September 27th, 2012 09:46 PM
    3 Pages
    1 2 3
    blacklisting, kernel, updates
    • Replies: 20
    • Views: 1,203
    Last Post: September 28th, 2012 04:06 AM
    by lisati  Go to last post
  21. [xubuntu] PPAs not working

    Started by Anathaen, March 25th, 2012 04:36 PM
    2 Pages
    1 2
    ppa, repos, repository, xubuntu 1 Attachment(s)
    • Replies: 12
    • Views: 1,055
    Last Post: April 5th, 2012 09:23 PM
    by Elfy  Go to last post
  22. [Linux Mint] Audacity 1.3.12-7 Beta issues

    Started by Anathaen, June 8th, 2011 10:04 AM
    2 Pages
    1 2
    10.10, audacity, beta, issue, problem
    • Replies: 13
    • Views: 764
    Last Post: June 8th, 2011 11:43 PM
    by Anathaen  Go to last post
  23. [SOLVED] No ethernet and wireless on Toshiba Satellite L650 C13

    Started by Anathaen, September 26th, 2010 08:42 AM
    • Replies: 4
    • Views: 3,360
    Last Post: September 27th, 2010 06:54 PM
    by Anathaen  Go to last post
  24. [other] Lineage II through PlayOnLinux font problem

    Started by Anathaen, August 29th, 2010 08:00 AM
    • Replies: 1
    • Views: 1,344
    Last Post: August 29th, 2010 01:43 PM
    by Anathaen  Go to last post
Results 1 to 24 of 26
Page 1 of 2 1 2