Search:

Type: Posts; User: balaoko; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] Re: GRUB2 doesn't show up after Ubuntu installation

    Finally md36's method worked. I didn't use a separate /boot partition. In the last step, update-grub, "yes" to create menu.lst failed. So I manually created an empty menu.lst, which was later updated...
  2. [ubuntu] Re: GRUB2 doesn't show up after Ubuntu installation

    One more thing. When I tried to purge grub-pc, it is not installed. Instead, grub-efi is installed which was removed. Thanks.
  3. [ubuntu] Re: GRUB2 doesn't show up after Ubuntu installation

    Still failed after using /boot partition. The screen display:
    "Intel UNDI, PXE-2.1 (build 083)
    Copyright (C) 1997-2000 Intel Corporation

    This product is covered by one or more of the following...
  4. [ubuntu] Re: GRUB2 doesn't show up after Ubuntu installation

    Thanks rwh for your generous and prompt help. It sounds clear I have to have a separate /boot partition for a moment.
  5. [ubuntu] Re: GRUB2 doesn't show up after Ubuntu installation

    Thanks rwh. I tried you method but could not pass step 6. My S205 has ubuntu only, with 50GB ubuntu (sda1) and rest disk unpartitioned. since I don't have a partition /boot, I used 'mount --bind...
  6. [ubuntu] Re: Headphones not working (but detected on alsamixer)

    Many thanks, pgmac. It worked for my dell 1558!
  7. Replies
    1
    Views
    367

    [ubuntu] Re: Questions about DELL 1536

    No need to bother it any more. Today I got an email from Dell which canceled my order at last, after one month delay.
  8. Replies
    1
    Views
    367

    [ubuntu] Questions about DELL 1536

    Hi there,

    I ordered a DELL studio 1536 with AMD turion rm-74 and vista preinstalled. Although it is still in production, I plan to install ubuntu on it and install an xp/vista guest in...
  9. [ubuntu] Installation of the contivity VPN client Driver failed

    I am installing a nortel VPN to access my desktop at office, which uses a RSA technique. The software was given by my employer, which is supposed be installed under windows XP. So I used wine. I used...
  10. Replies
    2
    Views
    402

    [ubuntu] Re: How to write this formula in openoffice?

    It works! Thank you very much!
  11. Replies
    2
    Views
    402

    [ubuntu] How to write this formula in openoffice?

    The formua is

    du+
    --- =-iw0u+
    dt

    with '+' the subscript.

    Here is what I input:
    {d %mu_+ } over {dt} = -i %omega_0 %mu_+
  12. Thread: Error 203!!!

    by balaoko
    Replies
    12
    Views
    2,175

    [ubuntu] Re: Error 203!!!

    Thanks, John! It also works in my ff3!
  13. Replies
    24
    Views
    10,654

    Re: Bibus vs. Zotero

    I don't have experience with Bibus, but I recently used zotero. It sounds like a very good manager. Besides its easy installation, I like its following features:

    1. easy to export library to...
Results 1 to 13 of 13