Search:

Type: Posts; User: sarum; Keyword(s):

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Thread: Update problem

    by sarum
    Replies
    8
    Views
    400

    Re: Update problem

    Hi again,so I did the CLI;.......Update first and got 6 pages of mainly paragraphs starting either 'err' or 'failed'
    Then I did the CL '.....upgrade' and got 7 pages of some very positive stuff...
  2. Thread: Update problem

    by sarum
    Replies
    8
    Views
    400

    Re: Update problem

    Thanks for your help, and apologies for the 'something or other' =
    "requires installation of untrusted pacages"
    I've always thought that if it came from Ubuntu it'd be OK and I'm willing to take...
  3. Thread: Update problem

    by sarum
    Replies
    8
    Views
    400

    Update problem

    Hi, I'm an elderly newby on the latest LTS. I like to keep it all up to date.
    I've about 50 updates pending, and for the first time I'm confronted with a message saying that there are some updates...
  4. Thread: ICS 'net sharing

    by sarum
    Replies
    2
    Views
    263

    Re: ICS 'net sharing

    Thankyou so much!
    I had a cable handy, so I followed your instructions and got straight onto the internet.
    Thanks again.
  5. Thread: ICS 'net sharing

    by sarum
    Replies
    2
    Views
    263

    ICS 'net sharing

    Hi, my main computer is Ubuntu12.4lts connected to the 'net wirelessly to my daughter's sender 50 meters away.
    I also have a cheap old computer that I use for Linux OS things. ICS stands for...
  6. Replies
    3
    Views
    411

    [ubuntu] Re: Update problem 12.04

    Once again my thanks; I'm all uptodate.
    Sarum
  7. Replies
    3
    Views
    411

    [ubuntu] Re: Update problem 12.04

    Thanks drs305 for your help. I'm an LTS guy, and the change has been dramatic, but I'll stick with it for the next 5 years.
    I'll do what you suggest in the morning - thanks again.....sarum
  8. Replies
    3
    Views
    411

    [ubuntu] Update problem 12.04

    Hi. A month ago I upgraded to the new LTS and thought it time to update things. There are loads of updates and when I clicked on 'update' a warning message came up saying that some updates are from...
  9. Thread: SBackup again

    by sarum
    Replies
    1
    Views
    207

    [ubuntu] Re: SBackup again

    Hi, it's me again. My printer mentioned above won't work (but it does on my old XP). When I plug it in to the 10.04 it is recognised immediatly, and a terminal opens and starts loading. Then 'getting...
  10. Replies
    2
    Views
    481

    [ubuntu] Re: Printer Hp desk jet P1005

    Thanks for your reply and apologies for delay. When I plug the printer in it is recognised immediately. A terminal opens and starts loading the driver - then a red warning comes up saying that I...
  11. Thread: SBackup again

    by sarum
    Replies
    1
    Views
    207

    [ubuntu] SBackup again

    I'm sorry about this. Last March I messed up and asked your help about Sbackup.
    Help, as always came, and to avoid the same, I've simple-backed up to a USB HD, and a partition on this HD.
    Recently...
  12. Replies
    2
    Views
    481

    [ubuntu] Printer Hp desk jet P1005

    Hello, I'm on 10.4, soon after up grading I was given an HP desk jet p1005 printer (rich son-in-law thought it was a colour printer).
    I remember some difficulty in getting it to work - and the...
  13. Replies
    3
    Views
    310

    [ubuntu] Re: Simple backup installed but can't find it

    Thanks again I see what was wrong.

    sbackup, and not simple backup, was what I wanted. Now installed. Cheers
  14. Replies
    3
    Views
    310

    [ubuntu] Re: Simple backup installed but can't find it

    No command 'sbackup' found, did you mean:
    Command 'sbackupd' from package 'sbackup' (universe)
    Command 'vbackup' from package 'vbackup' (universe)
    Command 'backup' from package 'openafs-client'...
  15. Replies
    3
    Views
    310

    [ubuntu] Simple backup installed but can't find it

    Hi, I backed up my 10.4; did a reinstall which mended what was wrong, and was supprised to find all was much as before.(bookmarks:most of my apps: and so on). But no Simple backup/restore. I've...
  16. Thread: Grub problems

    by sarum
    Replies
    15
    Views
    1,267

    [SOLVED] Re: Grub problems

    PLEASE hurt your head no more!
    I down loaded the Boot Repair thing and after what seemed like forever - it was mended.
    None of you can know how grateful I am. I've a load of stuff on the hard...
  17. Thread: Grub problems

    by sarum
    Replies
    15
    Views
    1,267

    [SOLVED] Re: Grub problems

    Boot Info Script 0.60 from 17 May 2011


    ============================= Boot Info Summary: ===============================

    => Grub Legacy (v0.97) is installed in the MBR of /dev/sda and...
  18. Thread: Grub problems

    by sarum
    Replies
    15
    Views
    1,267

    [SOLVED] Re: Grub problems

    I was about to ask what code tags are, thankyou I'll do it from home this evening.sarum
  19. Thread: Grub problems

    by sarum
    Replies
    15
    Views
    1,267

    [SOLVED] Re: Grub problems

    Sorry I should have given myself more room. Another part is:-

    # GRUB configuration file '/boot/grub/menu.lst'.
    # generated by 'grubconfig'. Thu Nov 24 17:24:18 2011
    #
    # The backup copy of the...
  20. Thread: Grub problems

    by sarum
    Replies
    15
    Views
    1,267

    [SOLVED] Re: I've killed Grub, I think

    Gordintoronto thanks for that link. I've run it and have huge print out. I don't know if I should copy it all out here?
    Part of it reads:-
    sda1:...
  21. Thread: Grub problems

    by sarum
    Replies
    15
    Views
    1,267

    [SOLVED] Re: Grub problems

    update-grub result:-
    /usr/sbin/grub-probe: error: cannot find a device for / (is /dev mounted?)

    As to GAG; I found it while extensive Googling. I don't think it was from this forum. It's now all...
  22. Thread: Grub problems

    by sarum
    Replies
    15
    Views
    1,267

    [SOLVED] Re: I've killed Grub, I think

    Partition was done before all this was done.
    I installed a thing called 'GAG' to help, but it didn't.
    GAG is all I get on start up. Thanks for your reply............sarum

    PS. I digress, but all...
  23. Thread: Grub problems

    by sarum
    Replies
    15
    Views
    1,267

    [SOLVED] Grub problems

    Hi, I repartitioned my 500GB HD. 100GB for Puppy full install and in the process can't get Lucid LTS to start.
    So I'm typing this on Lucid's live CD. I reformatted the 100GB partition; it's now...
  24. Replies
    2
    Views
    563

    [SOLVED] Re: Skype Webcam problems

    Thanks so much for your reply. I'll try this pm - if it works, I'll mark as 'solved'
    Thanks again........sarum
  25. Replies
    2
    Views
    563

    [SOLVED] Skype Webcam problems

    Hi, I've used Skype for sometime now without a webcam. Its always nice to see the family; but they have now bought me a webcam, and I must get it going. Its a Bush 1.3MP Webcam. I've an up-to-date...
Results 1 to 25 of 98
Page 1 of 4 1 2 3 4