Search:

Type: Posts; User: Ramrunner; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Re: Refresh rate problem - can't get to stay at 50Hz

    Try adding " Option "UseHotplugEvents" "False" " To your xorg.conf, under the "Monitor" section.

    FIRSTLY SORRY FOR THE LATE REPLY. It took me so long and I got so used to getting up, exiting the...
  2. Refresh rate problem - can't get to stay at 50Hz

    I recently ran a heap of updates (about 300 of them) and now I have this problem.

    I'm running MythTV. I'm in Australia.

    I've found out ages ago I need to set my refresh rate to 50Hz to get...
  3. Replies
    10
    Views
    1,650

    [SOLVED] Re: Non-smooth stuttering playback

    OK, playback on TV programs is now baby skin smooth even on VDPAU high, as long as the refresh rate is forced at 50fps.

    WARNING!!!

    Doing this will mess with some MythVideo movies you may have...
  4. Replies
    10
    Views
    1,650

    [SOLVED] Re: Non-smooth stuttering playback

    OK, I MAY have nailed this. I made some changes according to this article:

    http://www.mythtv.org/wiki/User_Manual:JudderFree

    In particular what I never really paid attention to was the refresh...
  5. Replies
    10
    Views
    1,650

    [SOLVED] Re: Non-smooth stuttering playback

    I've tried all combinations of profile as I mentioned before, however, your mplayer suggestion is a good one.

    I'll try it over the next few days and report back.
  6. Replies
    10
    Views
    1,650

    [SOLVED] Re: Non-smooth stuttering playback

    Interesting question. I thought all our broadcasts here in Australia were interlaced but maybe not. Where is that setting and is it a global setting or can we turn it on/off per channel or show? I've...
  7. Replies
    10
    Views
    1,650

    [SOLVED] Re: Non-smooth stuttering playback

    Sorry - I wasn't clear. Composite is turned off. The option in xorg.conf is:


    Section "Extensions"
    Option "Composite" "Disable"
    EndSection

    nvidia version:
    ...
  8. Replies
    10
    Views
    1,650

    [SOLVED] Re: Non-smooth stuttering playback

    Oh, sorry to reply to my own post - I know it's bad form. This is a combined fe/be setup to all access is LOCAL.
  9. Replies
    10
    Views
    1,650

    [SOLVED] Non-smooth stuttering playback

    Hey all,

    This is actually an issue I've noticed since I've attached a 1920x1080 Samsung smart TV to my system (as opposed to my old NEC 1024x768). On the NEC, after seeking through ads, I used to...
  10. Replies
    1
    Views
    583

    [mythbuntu] Re: Multiple Frontends mess with settings? - MORE INFORMATION

    The kids were complaining this morning about not being able to watch some Hi-5 I'd converted. The files that weren't working were MKV files. The reason I found is because in the ION 330HT, I'd set...
  11. Replies
    1
    Views
    583

    [mythbuntu] Multiple Frontends mess with settings?

    Hi guys, for the first time I've gotten my hands on a ASRock ION 330HT and set it up as a front end to my existing front/backend which sits in the living room. I have EVERYTHING working but I've...
Results 1 to 11 of 11