Search:

Type: Posts; User: Meph1st0; Keyword(s):

Page 1 of 9 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    1,531

    [other] clone larger hard drive onto smaller one?

    details:
    1 TB HDD with one partition using full drive. Only 39 GB used of the partition.

    120 GB SSD unformated, unpartitioned

    I've used clonezilla to save a clone of the 1 TB HDD. I'd like...
  2. Re: Can't get audio working; HDMI audio or Onboard

    Okay here's the output of what you asked for:


    jbrown@browndvr:/proc/driver$ ls -F /proc/asound/card0
    codec#0 eld#0.0 eld#0.1 id pcm3p/ pcm7p/
    jbrown@browndvr:/proc/driver$ cat...
  3. Re: Can't get audio working; HDMI audio or Onboard

    Okay, here are the outputs your were looking for:


    jbrown@browndvr:~$ grep 'eld_valid' /proc/asound/NVidia/eld*
    /proc/asound/NVidia/eld#0.0:eld_valid 0...
  4. Re: Can't get audio working; HDMI audio or Onboard

    This is hands down the strangest problem I've ever had. Sorry about going so long without responding. Here's the latest. Since I last posted I had upgraded Alsa and reported that I could see the...
  5. Re: Can't get audio working; HDMI audio or Onboard

    Okay, here's the latest update from last night's troubleshooting. I decided to restore a clonezilla backup to a point where I was at before I loaded the nvidia 290.10 drivers. I figured after doing...
  6. Re: Can't get audio working; HDMI audio or Onboard

    Truthfully no, I didn't scroll through them all. But I would expect before even getting to that point I would need to be able to get audio in VLC, youtube, or some other multimedia program before...
  7. Re: Can't get audio working; HDMI audio or Onboard

    Here's another snippet of information from that HDaudio document from the nview forums.



    Does this mean that I should upgrade my kernel to 3.1-rc1?

    Currently I think I'm on kernel 3.0.0...
  8. Re: Can't get audio working; HDMI audio or Onboard

    The aplay -l with the card installed and the 290.10 is showing the onboard audio only.

    I have in fact looked at the HDaudio file on the nview forums and to be honest I couldn't get through it. ...
  9. Re: Can't get audio working; HDMI audio or Onboard

    Gentlemen,

    To be honest I originally had the onboard audio disabled in the Bios and could see the HDMI sound card in aplay -l but couldn't get it to work. So that's when I decided to update the...
  10. Can't get audio working; HDMI audio or Onboard

    Ultimately I'd like to get HDMI audio working through my Geforce GT520 but I'm reading online that many people are having a hard time getting it working with that particular card.

    But I can't even...
  11. Replies
    3
    Views
    453

    [SOLVED] Re: Serious upgrade woes to 11.10

    Thanks Nickrout, that little push was enough for me to get on the right trail. I was able to look in the log and find out in the end that I needed to update my grub startup command to include...
  12. Replies
    3
    Views
    453

    [SOLVED] Re: Serious upgrade woes to 11.10

    I know you probably want some additional details about the machine but I'll have to post them when I get home from work. This I can tell you:

    Intel Pentium E2180 Allendale 2.0GHz 1MB L2 Cache LGA...
  13. Replies
    3
    Views
    453

    [SOLVED] Serious upgrade woes to 11.10

    This is half rant / half plea for help. (Seriously, I'm on my hands and knees in suplication here) I've been trying to upgrade my system to 11.10 for about a month and a half now. I'm onto my...
  14. I have to boot in recovery mode every time

    So...my computer is quiet hosed. I recently upgraded from 10.10 to 11.10 by doing a clean install of 11.10. I initially had to use the nomodeset option to get into the installer and get it...
  15. Replies
    5
    Views
    3,756

    [SOLVED] Re: can't mount xfs filesystem

    Okay, so I got this worked out. It's still a strange issue in general but here's what I ended up doing.

    I happened to have a bootable USB stick running Clonezilla. I was using it to save images...
  16. Replies
    5
    Views
    3,756

    [SOLVED] Re: can't mount xfs filesystem

    Additional details:

    I booted into the livecd and then installed gparted. In gparted I selected the partition and selected the Check option to check the file system.

    It errored out with the...
  17. Replies
    5
    Views
    3,756

    [SOLVED] Re: can't mount xfs filesystem

    I read someone doing that earlier and tried it...but found shortly afterward that I don't have a /var/log/messages file.

    It simply doesn't exist.

    should I create one?

    here is the output of...
  18. Replies
    5
    Views
    3,756

    [SOLVED] can't mount xfs filesystem

    I have a 1TB hard drive with three partitions. one is a 2 GB swap partition, another is a 20GB ext3 root partition, and the last is an XFS partition with the remaining space on the hard drive used...
  19. Replies
    6
    Views
    1,202

    Re: Channel Changing script for a Cisco d9865

    I'm a little confused about that. Are you telling me that I'm now going to use the remote that came with my STB to control my mythbox? Up until now I've been using the remote that came with my htpc...
  20. Replies
    6
    Views
    1,202

    Re: Channel Changing script for a Cisco d9865

    I don't. I don't even know where most people get them. I figure that might be the route to go though. Get a script for a different STB and attempt to adjust it for this box. I'm guessing the best...
  21. Replies
    6
    Views
    1,202

    Channel Changing script for a Cisco d9865

    I'm attempting to get my myth box to work with my shiny new AFN decoder. It's a Cisco d9865. Previous AFN decoders were made by Scientific Atlantic and now that company has been bought out by...
  22. Replies
    10
    Views
    1,983

    Re: Remote control solution

    If price isn't an issue then I could suggest a solution from Control4. They are a home automation company that provides a controller that'll control not only your entertainment system but anything...
  23. Replies
    0
    Views
    173

    [ubuntu] Don't understand my transfer speed

    This is mostly just a general networking question (operating system unspecific). I am connected wirelessly to a Linksys E3000 (running the TomatoUSB firmware) at 300Mbps as reported by my PC. This...
  24. Replies
    2
    Views
    345

    [SOLVED] Re: Arclight theme change?

    I agree that the 8bit look didn't look good. I ended up replacing the background image with a collection of images from interfacelift.com. Aside from that 8bit background the theme looks great.
    ...
  25. Replies
    2
    Views
    345

    [SOLVED] Arclight theme change?

    We've been using the Arclight theme for close to a year now. Today, or just this morning, it seems the theme has changed a bit. The text on the menu items has changed and it looks like the image...
Results 1 to 25 of 219
Page 1 of 9 1 2 3 4