Search:

Type: Posts; User: TANGO!; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    7
    Views
    664

    [ubuntu] Re: XAMPP won't connect.

    Oopsies, you're right, a million thanks Kranny! I'm sure the post will help lots of other people in the future.
  2. Replies
    7
    Views
    664

    [ubuntu] Re: XAMPP won't connect.

    Awesome, that did it for me!!!

    Thank you very very much hoboy, I didn't have to get into editing the my.cnf file.:D

    I can't find the "thx" thingy here in the forum... can only the starter of...
  3. Replies
    7
    Views
    664

    [ubuntu] Re: XAMPP won't connect.

    I'm having the exact same problem. After lots of googling and searching for possible solutions in this forums, and reading the Mysql manuals. Help please...

    Bumpity
  4. Replies
    35
    Views
    40,468

    Re: HOWTO: Install Aptana IDE

    I got Aptana running with RadRails, ruby, gems and everything working perfectly on Intrepid Ibex. To do this I followed the instructions on this thread to get the JRE working, then I downloaded the...
  5. Replies
    15
    Views
    824

    [ubuntu] Re: Activating ATI drivers in 8.10

    I just wanted to add: before doing that, I had downloaded and extracted the proprietary drivers straight from ATI, following some guides, and I'm afraid that was what broke down my xorg and why I had...
  6. Replies
    15
    Views
    824

    [ubuntu] Re: Activating ATI drivers in 8.10

    Hi Jcats, I had the same problem and even posted in this forum but nobody seemed to know what was going on. So after a lot of tinkering I got it working, but only 'cause I found a way around it. ...
  7. Replies
    9
    Views
    559

    [ubuntu] Re: Graphics card not activating in 8.10

    Hi, I'm having this same problem; I thought I'd bump the thread. Also, the ATI drivers download page seems to be down at the moment, so I'm wondering if there's any relationship with the problem.
  8. Replies
    9
    Views
    837

    [ubuntu] Re: Firefox Isn't Rendering Webpages Properly

    I came through this post 'cause I was having a different problem; the images in firefox weren't looking good in my ubuntu. Because of the post by konungursvia I reset the zoom and now the images...
Results 1 to 8 of 8