Search:

User: Chronon; Keyword(s):

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [SOLVED] ddate is missing

    Started by Chronon, April 28th, 2012 11:15 AM
    • Replies: 7
    • Views: 2,043
    Last Post: June 19th, 2012 04:19 PM
    by frankob  Go to last post

    Forum:
    General Help

    • Replies: 5
    • Views: 1,156
    Last Post: June 7th, 2012 08:27 AM
    by Chronon  Go to last post
  2. [kubuntu] amd64 9.10 won't boot from CD

    Started by Chronon, October 29th, 2009 11:13 PM
    64-bit, 9.10, kubuntu, won't boot/install
    • Replies: 6
    • Views: 1,029
    Last Post: November 1st, 2009 11:00 PM
    by Chronon  Go to last post
  3. KDE 4.3.x background settings

    Started by Chronon, October 8th, 2009 04:40 AM
    • Replies: 6
    • Views: 397
    Last Post: October 8th, 2009 08:04 AM
    by Chronon  Go to last post

    Forum:
    The Cafe

  4. [other] Screen glitches after installing LXDE

    Started by Chronon, September 16th, 2009 09:12 PM
    • Replies: 0
    • Views: 243
    Last Post: September 16th, 2009 09:12 PM
    by Chronon  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  5. SCO gets a decision.

    Started by Chronon, September 8th, 2009 09:21 PM
    • Replies: 8
    • Views: 509
    Last Post: September 9th, 2009 03:29 AM
    by MikeTheC  Go to last post

    Forum:
    The Cafe

  6. [ubuntu] Carwhisperer in ubuntu 9.04

    Started by Chronon, June 5th, 2009 06:12 AM
    9.04, bluetooth, carwhisperer, install help, macbook pro
    • Replies: 1
    • Views: 996
    Last Post: August 25th, 2009 06:25 PM
    by Tyler Oderkirk  Go to last post

    Forum:
    General Help

  7. Return from suspend --> no backlight Eee PC 1000HEB

    Started by Chronon, August 11th, 2009 06:59 PM
    • Replies: 0
    • Views: 686
    Last Post: August 11th, 2009 06:59 PM
    by Chronon  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  8. [kubuntu] Panel settings compiz

    Started by Chronon, July 31st, 2009 07:31 AM
    • Replies: 6
    • Views: 843
    Last Post: August 1st, 2009 02:40 PM
    by Zorael  Go to last post
  9. [all variants] (Only) Hulu has no sound on only one user account

    Started by Chronon, July 13th, 2009 06:48 AM
    • Replies: 6
    • Views: 1,319
    Last Post: July 30th, 2009 06:36 AM
    by zkriesse  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  10. [all variants] Reporting bugs

    Started by Chronon, June 22nd, 2009 12:27 AM
    • Replies: 0
    • Views: 203
    Last Post: June 22nd, 2009 12:27 AM
    by Chronon  Go to last post

    Forum:
    General Help

Results 1 to 11 of 95
Page 1 of 4 1 2 3 4