Search:

Type: Forum Threads; User: dhavalbbhatt; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] GIMP won't work after installing Fotoxx

    Started by dhavalbbhatt, August 26th, 2012 10:35 PM
    64bit, fotoxx, gimp, ubuntu 12.04 lts
    • Replies: 2
    • Views: 585
    Last Post: November 18th, 2012 03:38 PM
    by kornelix  Go to last post
  2. [SOLVED] MD5 for 11.04 64bit

    Started by dhavalbbhatt, April 28th, 2011 12:46 PM
    11.04, md5
    • Replies: 2
    • Views: 3,604
    Last Post: April 28th, 2011 01:58 PM
    by dhavalbbhatt  Go to last post
  3. [ubuntu] Menu Broken

    Started by dhavalbbhatt, October 19th, 2010 03:43 AM
    10.10, main menu
    • Replies: 4
    • Views: 506
    Last Post: October 24th, 2010 09:22 PM
    by sergeij  Go to last post
  4. [ubuntu_studio] Installing MeMenu

    Started by dhavalbbhatt, October 23rd, 2010 01:14 AM
    install, me menu, ubuntu studio 10.10 64bit
    • Replies: 0
    • Views: 417
    Last Post: October 23rd, 2010 01:14 AM
    by dhavalbbhatt  Go to last post

    Forum:
    General Help

  5. [SOLVED] Install CD issues

    Started by dhavalbbhatt, October 15th, 2010 05:07 AM
    10.10 64bit, installation cd
    • Replies: 6
    • Views: 566
    Last Post: October 17th, 2010 02:00 AM
    by dhavalbbhatt  Go to last post
  6. Installation Issues - Set up users and password

    Started by dhavalbbhatt, October 13th, 2010 01:54 AM
    10.10 64-bit, installation, users and password
    • Replies: 3
    • Views: 374
    Last Post: October 13th, 2010 04:07 AM
    by dhavalbbhatt  Go to last post
  7. [ubuntu] Install stuck

    Started by dhavalbbhatt, October 12th, 2010 07:32 PM
    10.10 64bit, alternate cd, installation
    • Replies: 0
    • Views: 467
    Last Post: October 12th, 2010 07:32 PM
    by dhavalbbhatt  Go to last post
  8. [SOLVED] How do I format encrypted partitions

    Started by dhavalbbhatt, October 12th, 2010 06:30 PM
    10.10 installation, encrypted, format
    • Replies: 1
    • Views: 587
    Last Post: October 12th, 2010 07:29 PM
    by dhavalbbhatt  Go to last post
  9. [ubuntu] Network icon showing "not connected"

    Started by dhavalbbhatt, November 17th, 2009 03:39 PM
    incomplete installation, network connection icon
    • Replies: 0
    • Views: 422
    Last Post: November 17th, 2009 03:39 PM
    by dhavalbbhatt  Go to last post
  10. [SOLVED] Firefox slow in Karmic?

    Started by dhavalbbhatt, October 30th, 2009 02:51 AM
    firefox 3.5, karmic 64 bit
    • Replies: 7
    • Views: 1,260
    Last Post: October 31st, 2009 03:49 PM
    by banzairx7  Go to last post
  11. [SOLVED] Windows 7 Upgrade

    Started by dhavalbbhatt, October 24th, 2009 06:25 PM
    grub, windows 7 upgrade
    • Replies: 5
    • Views: 529
    Last Post: October 24th, 2009 07:10 PM
    by dhavalbbhatt  Go to last post

    Forum:
    General Help

  12. [SOLVED] Installing Ubuntu on new build

    Started by dhavalbbhatt, December 13th, 2008 03:36 PM
    • Replies: 2
    • Views: 320
    Last Post: October 3rd, 2009 10:52 PM
    by SPARTAN-118  Go to last post
  13. [SOLVED] Move from 9.04 to 9.10

    Started by dhavalbbhatt, September 21st, 2009 08:56 PM
    ext3 to ext4, grub2, karmic kaola, upgrade, upgrade to 9.10
    • Replies: 9
    • Views: 1,276
    Last Post: September 22nd, 2009 07:38 PM
    by slakkie  Go to last post
  14. [ubuntu] USB and Firewire concerns

    Started by dhavalbbhatt, July 11th, 2009 12:11 AM
    firewire, mouse, ubuntu 9.04 64bit, usb
    • Replies: 0
    • Views: 391
    Last Post: July 11th, 2009 12:11 AM
    by dhavalbbhatt  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  15. [SOLVED] Ethernet issues -

    Started by dhavalbbhatt, June 6th, 2009 04:28 PM
    • Replies: 8
    • Views: 454
    Last Post: June 7th, 2009 01:05 PM
    by Iowan  Go to last post
  16. [SOLVED] PDFs don't open in Firefox after upgrade to 9.04

    Started by dhavalbbhatt, April 26th, 2009 07:52 PM
    • Replies: 6
    • Views: 480
    Last Post: May 5th, 2009 05:23 PM
    by Nuked  Go to last post

    Forum:
    General Help

  17. [ubuntu] Wlan Card issues

    Started by dhavalbbhatt, February 3rd, 2009 07:29 AM
    atheros 5007, hp dv5-1004nr, ubuntu 8.10 64bit, wireless, wlan
    • Replies: 2
    • Views: 509
    Last Post: February 3rd, 2009 07:40 AM
    by dhavalbbhatt  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  18. [ubuntu] Printing problem in Evolution

    Started by dhavalbbhatt, January 6th, 2009 08:51 PM
    • Replies: 0
    • Views: 275
    Last Post: January 6th, 2009 08:51 PM
    by dhavalbbhatt  Go to last post

    Forum:
    General Help

  19. [ubuntu] Menu.lst issues -

    Started by dhavalbbhatt, May 7th, 2008 05:49 PM
    • Replies: 1
    • Views: 336
    Last Post: May 7th, 2008 06:19 PM
    by confused57  Go to last post
Results 1 to 19 of 20