Search:

Type: Posts; User: glósóli; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] Re: [HELP] sound indicator is gone and no-matter-what, can't restore it

    sorry for late reply, I am deeply busy in completing my thesis.

    I have my home directory in a dedicated partition, so i can
    - restore/update the system in a painless way (I thought)
    - having all...
  2. [ubuntu] Re: [HELP] sound indicator is gone and no-matter-what, can't restore it

    well, I wasted another half day and, besides trying your way with lack of success, did also:

    - clean re-install of Ubuntu 11.04 on the appropriate partition
    - follow howto to move the current...
  3. [ubuntu] Re: [HELP] sound indicator is gone and no-matter-what, can't restore it

    thank you for your replies.
    Just wondering (maybe I am missing out something), so shall I erase the link from etc/conf, this way it points back to the original, fresh, untouched home folder, and...
  4. [ubuntu] [HELP] sound indicator is gone and no-matter-what, can't restore it

    Hi!

    I will try to be concise and understandable.
    Under 10.10, one day the sound indicator in the upper right corner was gone, the bar was sort of grey and un-clickable.

    I used to regulate...
  5. Replies
    13
    Views
    1,016

    Poll: Re: 2.5" (AKA Laptop) hard drives...

    Is it just my impression, or those tiny, huge (750GB / 1TB) has a lot of reliability problem?
    reading from users reviews I just have this feeling.
    I am planning to buy one big storage disk to use...
  6. [SOLVED] Re: US-International keyboard layout all wrong and difficult to use.

    well before I was using the plain US layout (I think) and switching to this one I can now do stuff like á, é, l'a and so on
    but still I gotta hit the spacebar in between. If I could avoid that, it...
  7. [SOLVED] Re: US-International keyboard layout all wrong and difficult to use.

    actually this exact same last bit would be the last one to have my keyboard configured perfectly!
    so by helping Sabetsu u would actually help 2 guys at the same time!
  8. [ubuntu] Re: odd aspect when application panel is on the side

    sorted (hopefully, will check at next reboots), awesome!
    i'm such a n00b! :p

    thank you!
  9. [ubuntu] Re: odd aspect when application panel is on the side

    wow! lots of different opinions!
    anyway I switched back to having it in the default position as all the buttons in it got messed around.

    but now, funny thing: my trash and show desktop icons are...
  10. [ubuntu] odd aspect when application panel is on the side

    Hi everyone!

    since I have a laptop with quite a smallish screen (13.4") and with really narrow vertical resolution, I used in win to have the app bar on the side, so to benefit from a wider...
  11. [SOLVED] Re: US-International keyboard layout all wrong and difficult to use.

    hey mitchell

    I'm facing ur same problem since I'm living in the NL; would you be so kind to post all the modifications you added to have the keyboard working like we are used to?
    that could save...
  12. Re: No brightness adjustment on samsun n210 (Intel GMA 3150)

    totally agree, awesome solution Fred Ora!!

    EVERYTHING as posted above works; the only problem (that was actually THE problem for which I was looking for a solution) is that the brightness controls...
  13. Replies
    7
    Views
    2,713

    [ubuntu] Re: 10.10 RC amd64 won't install from usb

    no, really, I appreciated your comments! :)

    indeed I want a system that work, indeed I tried so far installing the 10.04 w/o success.
    I guess i have bad alignment on my SSD and i cant get a...
  14. Replies
    7
    Views
    2,713

    [ubuntu] Re: 10.10 RC amd64 won't install from usb

    damm, your pessimism / prudence made me rethinking..
    maybe I will just go with 10.4 then and manually do the TRIM fix .. :(
  15. Replies
    7
    Views
    2,713

    [ubuntu] Re: 10.10 RC amd64 won't install from usb

    I tried this morning alternate but I was rushing and wasn't really working. Though I just saw that maybe it is needed to add a parameter before installing

    why do you suggest to wait december??...
  16. Replies
    7
    Views
    2,713

    [ubuntu] 10.10 RC amd64 won't install from usb

    hi there!

    I cant resist till Sunday without OS, so I decided to give it a try with 10.10 RC.
    I installed it on my USB, since my DVD drive is kinda faulty sometimes.
    I used the 10.10 RC desktop...
  17. [ubuntu] Re: Removing COMPLETELY Openoffice and reinstalling

    thanks for your contribute.

    I also checked this topic, made some purge, sudo updatedb but running locate showed lot of files however..

    never mind, installed OOo, it's working fine...
    just...
  18. [ubuntu] Re: Removing COMPLETELY Openoffice and reinstalling

    after doing, as made the first time removing pre-installed OOo,


    sudo apt-get remove openoffice*.*

    and erased the hidden .openoffice folders under "home" folder, it remains

    ...
  19. [ubuntu] Removing COMPLETELY Openoffice and reinstalling

    hi!

    after some regular sneaking at ubuntu from time to time (ubuntu 6, 7, 8..), trying to recover my xp machine I discovered with much joy that finally it support my wificard without going into...
  20. [xubuntu] Re: 3Com EtherLink III PCMCIA 3C562D/3C563D showing up on eth0 but not working..

    mmhh, it would be quite painful to me searching new driver...
    they're hard to find also on xp...

    when I first tried DSL, I was really impressed that it recognized it with no problems..

    I hoped...
  21. [xubuntu] Re: 3Com EtherLink III PCMCIA 3C562D/3C563D showing up on eth0 but not working..

    nobody has got any hint? :(
  22. [xubuntu] 3Com EtherLink III PCMCIA 3C562D/3C563D showing up on eth0 but not working..

    Hi all!!

    I've got an old, old laptop that I wanted to bring to new life, since its low power consumption. Its destination would be a 24h/24 server..

    the ethernet is an old PCMCIA card by 3Com...
  23. Replies
    477
    Views
    836,431

    Re: HOW TO: Install and configure lm-sensors

    that first post of November 2004 is still updated and valid?

    I don't want to engage myself in something outdated, just to discover after endelssly errors that that howto was quite old!

    I'm on...
Results 1 to 23 of 23