Search:

Type: Posts; User: Septi; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [ubuntu] Asus Eee PC T101MT wireless network does not work

    I installed Oneiric Ocelot on the Asus Ebut now I can't ee PC T101MT, but now I can't access the internet. I connected via wireless network, and network applet, as well as ifconfig, says everything...
  2. Replies
    5
    Views
    2,120

    [ubuntu] Re: Emerald doesn't work

    Emerald gives me a segmentation fault :(
  3. Replies
    11
    Views
    1,085

    [ubuntu] Re: Slow flash - any ideas?

    Ugh, flash... The Horror. Not to lose our calm now, HTML5 is coming to our rescue :)

    But yes, flash happens to be abnormally slow on linux. This can be frustrating at times, but at least you won't...
  4. Replies
    7
    Views
    632

    [SOLVED] Re: Fail to mount disk right after system boots

    Well, seems like disabling disk check totally did it, since for quite a few days it mounts just as it should.

    oldfred, you mean automount somehow conflicted with /etc/fstab? Sorry, I don't...
  5. Replies
    7
    Views
    632

    [SOLVED] Re: Fail to mount disk right after system boots

    I'm confused. I don't think my partition is identified by label anywhere at all. It is indeed labeled 'Data', but disk label and the name of mount point don't have to match, do they? In fstab I tried...
  6. Replies
    7
    Views
    632

    [SOLVED] Re: Fail to mount disk right after system boots

    oldfred, here you go.

    sudo blkid:

    /dev/sda1: UUID="34F81065F810281E" LABEL="Windooze" TYPE="ntfs"
    /dev/sda2: UUID="d0a17980-c712-4723-adc8-198fe0e2f5ed" TYPE="ext2"
    /dev/sda3:...
  7. Replies
    7
    Views
    632

    [SOLVED] Fail to mount disk right after system boots

    Hi to all, and thanks for making such great distros!

    I got a little problem with Xubuntu here. Every time after I boot the system, I find one of my partitions from fstab not mounted where it's...
Results 1 to 7 of 7