Search:

Type: Posts; User: forgetfullove; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] Two questions about the Pencil Animation Software?

    I posted this in "General help" but I am going to try here to since I am I not sure where I should put it.


    I saw on youtube a kid who live films an action and then traces it using the window...
  2. [ubuntu] Two questions about the Pencil Animation Software?

    I am not sure where to put this, so I am going to try here, sorry if I was wrong.

    I saw on youtube a kid who live films an action and then traces it using the window opacity feature in pencil...
  3. [ubuntu] Re: just installed Ubuntu 10.04 now video players have no sound?

    I'm marked there with the others....

    Don't worry about it anymore, now that I know I can watch videos on the other accounts I'll just use one of them and use this one for when I need to make...
  4. [ubuntu] Re: just installed Ubuntu 10.04 now video players have no sound?

    I am still a bit of a newbie when it comes to linux, how do I check that? Sorry, I am tired.
  5. [ubuntu] Re: just installed Ubuntu 10.04 now video players have no sound?

    So I found out something weird today...my mother was over using the computer on her account (which is normal nothing special account) and youtube worked great for her there was sound and everything,...
  6. [ubuntu] Re: just installed Ubuntu 10.04 now video players have no sound?

    So I found out something weird today...my mother was over using the computer on her account (which is normal nothing special account) and youtube worked great for her there was sound and everything,...
  7. [ubuntu] Re: just installed Ubuntu 10.04 now video players have no sound?

    I removed gnash and I already have pavucontrol installed, everything is set to the should be settings, nothing is muted. Still silent. I just don't understand it, everything that doesn't use flash...
  8. [ubuntu] Re: just installed Ubuntu 10.04 now video players have no sound?

    Yes I hear the sound. As far as I know I have made no changes to Alsa other than uping volume and unmuting channels, which I did after the problem started. I have both Gnash and something called...
  9. [ubuntu] Re: just installed Ubuntu 10.04 now video players have no sound?

    Tried that and restarted the computer, nothing. I read somewhere that if you have flashplayer 9 and 10 on the same computer it can cause problems, especially if you converted the computer to linux....
  10. [ubuntu] Re: just installed Ubuntu 10.04 now video players have no sound?

    I meant this site, I can watch the videos fine, maybe because it uses quicktime and not flash?
    I tried the menu thing, but it gave me an error that there was no such thing.
    I went to youtube and...
  11. [ubuntu] Re: just installed Ubuntu 10.04 now video players have no sound?

    could someone tell me how to check the cookies in mozilla?
  12. [ubuntu] Re: just installed Ubuntu 10.04 now video players have no sound?

    pop up blocker is off.
    I am not sure how to check the cookies on this version of mozilla...:-k
    the shockwave flash add-on is enabled.
    I think I have tried every current solution google has to...
  13. [ubuntu] Re: just installed Ubuntu 10.04 now video players have no sound?

    its set to default....

    I installed libflashsupport a little while ago and restarted the computer. It still won't work. I even tried epiphany and chromium and there is no sound there either. I have...
  14. [ubuntu] Re: just installed Ubuntu 10.04 now video players have no sound?

    Well now I can get videos in Itunes to work with sound, but youtube, megavideo, animefreaks.tv and any other video viewing site that uses flash I try is still silent while the video plays fine. This...
  15. [ubuntu] Re: just installed Ubuntu 10.04 now video players have no sound?

    Okay, so I think I found one solution, however, I have run to another problem. I am fairly new to linux. here is the solution I found:

    1. install the package, alsa-oss.
    2. $ sudo gedit...
  16. [ubuntu] Re: just installed Ubuntu 10.04 now video players have no sound?

    Alright I just went and got a few Mp3's to try and they work fine. I tried playing videos on youtube, vidweed, megavideo and a few anime sites and there is still no sound, so there has to be...
  17. [ubuntu] Re: just installed Ubuntu 10.04 now video players have no sound?

    I tried that and put full volume on all the levels, but its still silent at youtube and megavideo. I am still getting system sounds though just fine.
  18. [ubuntu] just installed Ubuntu 10.04 now video players have no sound?

    My speakers are plugged in and work fine, so does my sound card because every time I login to the computer it makes the welcome ubuntu sound and it comes through the speakers, I also get the sound...
Results 1 to 18 of 18