Search:

Type: Posts; User: papahonk; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    233

    [lubuntu] cant power off computer normally

    when i click on the lxde icon in the corner and click on "logout" nothing happens i did find somewhere that i could shut down using
    sudo poweroff and thats how ive been doing it now for the last...
  2. Thread: conky issues

    by papahonk
    Replies
    0
    Views
    270

    [lubuntu] conky issues

    i got conky going seemed easy. then i wanted to try a few of the other designs. When i found one i liked i followed the instructions but got this instead of the end result. conky never stopped...
  3. Replies
    7
    Views
    624

    [ubuntu] Re: Sharing internet via crossover

    i do this with my windows 7 netbook when i update my ubuntu desktops at the local library i used this website

    http://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/Using-ICS-Internet-Connection-Sharing...
  4. Replies
    2
    Views
    287

    [ubuntu] Re: Sharing a wifi internet connection

    Drat, I was hoping to find this answer as well. I have a acer netbook with windows 7.I use it to connect to my local library wireless, then i hard wire to my desktops when i bring them in for...
  5. Replies
    0
    Views
    351

    [kubuntu] Madwifi issues

    i have a old thinkpad 390e with xubuntu im trying to get a netgear wpn511 to work on it. i tried to go to madwifi.com and every like i try i get some form of fobidden even on my netbook (using...
  6. Replies
    2
    Views
    303

    [ubuntu] Re: bad 10.4 update

    this was the upgrade for the software center on the computer. I don't know how to do a check sum on that. im downloading 10.10 ISO as we speak i know how to check that md5 before i burn it. tried ...
  7. Replies
    2
    Views
    303

    [ubuntu] bad 10.4 update

    installed off my 9.10 disk. upgraded with the ubuntu software center. time fluctuated with teh wide range of down load speeds any where from 169Kbs to 16 Kbs the whole process took about 3...
  8. Replies
    1
    Views
    333

    [ubuntu] wow crash messes everything up

    ok using wine to play wow. every now and then it crashes with this error

    "Error #134 0x85100086 fatal condition"

    then nothing seems to work quite right after that. i have to reload chrome...
  9. Replies
    5
    Views
    1,132

    [ubuntu] Re: 10.10 locks up

    just went to Sys>Admin>Additional drivers and it says im using the (version current)[Recommended] doesn't say which version it is my other option is version 173. odd thing when i installed the...
  10. Replies
    5
    Views
    1,132

    [ubuntu] Re: 10.10 locks up

    hmmm, Don't know. any idea how to find out? I thought ubuntu was suppose to set it up on the install. which would be better? or is it a " just try the other and see " kind of thing?.. wish i didnt...
  11. Replies
    5
    Views
    1,132

    [ubuntu] 10.10 locks up

    Was having same problem before on 10.4 once Wow crashed upgraded 10.10 reinstalled wow played off and on all day. Wow crashed and computer started acting up, programs would stop or just close...
  12. Replies
    2
    Views
    2,074

    [SOLVED] you guys are awesome

    thanks for the help...







    Papahonk:guitar:
  13. Replies
    2
    Views
    2,074

    [SOLVED] 10.10 and wine

    just installed 10.10 loaded WoW into wine from external hdd. I opened wine right clicked on wow.exe and i got this



    it worked before with 10.4 and 9.10 any idea what i must do..
    thanks...
  14. Replies
    8
    Views
    388

    [ubuntu] Re: agian with the no sound

    loaded xp back on and still no sound know speakers are ok, ordered new sound card we will see what happens once i get it in, thanks for all the help
  15. Replies
    8
    Views
    388

    [ubuntu] Re: agian with the no sound

    now im just grasping as i cant seem to go any further i did unmute things and turned them up but i cant remember how to log on to root to do this.


    honaker@honaker-desktop:~$ alsamixer...
  16. Replies
    8
    Views
    388

    [ubuntu] Making sure the sound modules are loaded

    lsmod|grep '^snd' | column -t
    snd_intel8x0 30104 2
    snd_ac97_codec 101536 1 snd_intel8x0
    snd_pcm_oss 37472 0
    snd_mixer_oss 16220 1 snd_pcm_oss
    snd_pcm...
  17. Replies
    8
    Views
    388

    [ubuntu] Re: agian with the no sound

    Setting default sound card





    ls -l /sys/module/snd/holders
    total 0
    lrwxrwxrwx 1 root root 0 2010-02-19 15:14 snd_ac97_codec -> ../../snd_ac97_codec
    lrwxrwxrwx 1 root root 0 2010-02-19...
  18. Replies
    8
    Views
    388

    [ubuntu] Re: agian with the no sound

    some have tried here is the original post..

    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1407127




    i've been fighting with no sound for awhile now the post Lidex wanted me to follow was a...
  19. Replies
    8
    Views
    388

    [ubuntu] agian with the no sound

    ok would adding a linux compatible sound card to my desktop help with my no sound? if so what brand and model?
  20. Replies
    2
    Views
    498

    Re: vid issues after update

    ok following the site

    http://wiki.x.org/wiki/FAQErrorMessages#Ikeepgettingthemessage.3A.22Serverisalreadyactivefordisplay0.22


    and i get this so i have one running but it wont let me add...
  21. Replies
    2
    Views
    498

    Re: vid issues after update

    when starting computer it gives you the option to review Start up errors and this is what i got

    Fatal server error:
    Server is already active for display 0
    If this is no longer running,...
  22. Replies
    2
    Views
    498

    vid issues after update

    i normally dont use my netbook much at home, acer Aspire One 751h with the polsbo sp? chip. but i let it upload the update and it asked to restart i i justturned it off and went to class when i...
  23. Replies
    20
    Views
    1,348

    [ubuntu] Re: still no sound

    added the code like you asked. in Bios intergrated peripherals the AC97 audio is on auto. it only gave me auto or disable. that was the only referance to sound i could find.

    this is the...
  24. Replies
    20
    Views
    1,348

    [ubuntu] Re: still no sound

    how are you guys getting the code in the boxes?
  25. Replies
    20
    Views
    1,348

    [ubuntu] Re: still no sound

    just noticed that you had

    #options snd-hda-intel power_save=10 power_save_controller=N

    with a 10 on the power save some one earlier had me change it to 0 so i just went back in and changed...
Results 1 to 25 of 38
Page 1 of 2 1 2