Search:

User: swright007; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [lubuntu] Trying to install Lubuntu with Alt install and Wifi

    Started by swright007, September 26th, 2012 07:06 PM
    • Replies: 5
    • Views: 816
    Last Post: September 26th, 2012 09:46 PM
    by Slim Odds  Go to last post
  2. [ubuntu] Precise Wi Fi issue

    Started by swright007, May 25th, 2012 01:54 PM
    • Replies: 1
    • Views: 289
    Last Post: May 27th, 2012 04:06 AM
    by Wild Man  Go to last post

    Forum:
    General Help

  3. It isn't counting all of my posts

    Started by swright007, March 19th, 2012 01:46 AM
    • Replies: 1
    • Views: 399
    Last Post: March 19th, 2012 02:03 AM
    by cariboo  Go to last post
  4. [SOLVED] AviDemux not working under Ubuntu 10.10

    Started by swright007, April 15th, 2011 06:48 PM
    • Replies: 1
    • Views: 584
    Last Post: April 16th, 2011 03:26 AM
    by swright007  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  5. [ubuntu] VLC not playing all of clip

    Started by swright007, April 14th, 2011 05:43 AM
    • Replies: 0
    • Views: 236
    Last Post: April 14th, 2011 05:43 AM
    by swright007  Go to last post

    Forum:
    General Help

  6. [ubuntu] How do I make /home functional on another drive?

    Started by swright007, April 19th, 2010 10:54 PM
    • Replies: 8
    • Views: 485
    Last Post: April 20th, 2010 04:51 PM
    by swright007  Go to last post

    Forum:
    General Help

  7. [SOLVED] on update, 293 files deleted

    Started by swright007, January 25th, 2010 02:24 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 12
    • Views: 689
    Last Post: January 30th, 2010 08:42 PM
    by howefield  Go to last post

    Forum:
    General Help

  8. [SOLVED] Ubuntu works great till you install updates

    Started by swright007, February 15th, 2009 12:57 PM
    • Replies: 8
    • Views: 433
    Last Post: February 17th, 2009 04:10 AM
    by swright007  Go to last post

    Forum:
    General Help

  9. [SOLVED] failed to retrieve proprietary driver

    Started by swright007, December 20th, 2008 01:41 AM
    • Replies: 1
    • Views: 389
    Last Post: December 20th, 2008 02:38 AM
    by oldos2er  Go to last post
  10. [ubuntu] [SOLVED] Help! Audio acting odd !

    Started by swright007, December 10th, 2008 09:53 PM
    • Replies: 2
    • Views: 342
    Last Post: December 14th, 2008 09:29 PM
    by swright007  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  11. [ubuntu] [SOLVED] Help! How do I reset the top gnome control panel to default?

    Started by swright007, December 7th, 2008 09:55 PM
    • Replies: 4
    • Views: 778
    Last Post: December 7th, 2008 10:50 PM
    by swright007  Go to last post
Results 1 to 11 of 18