Search:

Type: Posts; User: TrevP; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    6
    Views
    1,487

    [xubuntu] Re: Blank Screen after Update 12.04 LTS

    It looks like it may be a problem with how the system interacts with the monitor rather than a graphics driver or video card problem (because you seem to be getting the same issues with a different...
  2. Replies
    6
    Views
    1,487

    [xubuntu] Blank Screen after Update 12.04 LTS

    I just downloaded the latest updates to Xubuntu 12.04 LTS and I get a blank screen and the monitor goes into standby mode. The problem seems to be with the latest kernel update (3.2.0.40). I tried...
  3. Replies
    12
    Views
    2,380

    [xubuntu] Re: No window frames on Xubuntu

    This bug is a nuisance. As a "work around", I just include xfwm4 in the application autostart tab in the settings and startup section of the settings manager. This ensures that it always starts.
  4. [SOLVED] Re: Borders missing and keyboard input no longer accepted

    The problem is that your window manager (xfwm4) has not started. If there is a problem at shutdown (it's normally obvious because the computer seems to freeze at shutdown for around 30 seconds),...
  5. Replies
    1
    Views
    545

    [SOLVED] Re: Xubuntu 11.10 startup/shutdown issues

    Just a quick update: I've checked the Xfce wiki and this issue is a known bug (it's a combination of Bug ID 7915 and 7687). The currently recommended work-around is to do what I have done and include...
  6. Replies
    1
    Views
    545

    [SOLVED] Xubuntu 11.10 startup/shutdown issues

    I'm enjoying using Xubuntu 11.10 but there is a very annoying issue with startup and shutdown. When the computer is shut down, the computer often appears to "freeze" for about 30 seconds and then...
  7. Replies
    3
    Views
    679

    [ubuntu] Re: Next Nvidia Driver?

    It might be worth trying the experimental drivers. I'm using these with a nvidia 7200 card and they work brilliantly for me. Your system might still refuse to load Unity because your card is...
  8. Replies
    1
    Views
    288

    [SOLVED] Re: GUI problems with Natty

    Hi Again,

    I've solved this problem by adding the line: UNITY_FORCE_START=1 into /etc/environment

    I'm not sure why I've had to do this now when it worked without this change before - weird!
  9. Replies
    1
    Views
    288

    [SOLVED] GUI problems with Natty

    Hi,

    I recently installed Natty (64 bit version) and I have been enthusing about it on the testimonials page. Everything worked perfectly until tonight! I've been using the Unity interface with the...
  10. Replies
    146
    Views
    9,391

    [SOLVED] Re: Error: "Desktop Effects cannot be enabled"

    Hi again,

    I think I've read somewhere that the Nouveau drivers can interfere with the correct installation of the closed source Nvidia driver. You might have to purge the Nouveau drivers before...
  11. Replies
    146
    Views
    9,391

    [SOLVED] Re: Error: "Desktop Effects cannot be enabled"

    Hi Val,

    You are currently running the Nouveau driver which has no support for 3D hardware acceleration and so it won't support visual effects which rely on Compiz. If you want visual effects to...
  12. Replies
    8
    Views
    1,028

    [ubuntu] Re: Lucid killed my internet!

    Hi,

    I had similar problems with a Linksys router with intermittent internet speeds (no problems with Windows on my son's machine). The problem was cured by upgrading the firmware on the router....
  13. Replies
    0
    Views
    249

    [all variants] Wireless Networking with fast connection

    I've recently built a new computer which I am using exclusively as a Linux box with Jaunty Jackalope installed. Everything works (and works really quickly!) apart from the wireless card which uses...
  14. Replies
    485
    Views
    271,953

    [ubuntu] Re: Broadcom Wireless Setup for Hardy (Step by step)

    Hi,

    Just wanted to join everyone else in thanking you for this excellent post. I had completely given up on getting wireless to work under Hardy. I was previously running my card under the B43...
  15. Replies
    8
    Views
    580

    [ubuntu] Re: Lost Network Interface!

    Thanks for the help :),

    I think I've sorted it now using a recent posting. It seems like a lot of people are having wireless problems after upgrading to Hardy!!
  16. Replies
    8
    Views
    580

    [ubuntu] Re: Lost Network Interface!

    lspci:

    trev@trev-desktop:~$ lspci
    00:00.0 Host bridge: VIA Technologies, Inc. VT8363/8365 [KT133/KM133] (rev 81)
    00:01.0 PCI bridge: VIA Technologies, Inc. VT8363/8365 [KT133/KM133 AGP]
    00:07.0...
  17. Replies
    8
    Views
    580

    [ubuntu] Re: Lost Network Interface!

    For further information, the output of ifconfig is as follows:

    trev@trev-desktop:~$ ifconfig
    eth0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:50:fc:ab:09:b6
    inet addr:192.168.1.105 ...
  18. Replies
    8
    Views
    580

    [ubuntu] Lost Network Interface!

    Hi,

    Since I have upgraded to Hardy, I've been unable to get my linksys wireless card (broadcom chipset)to operate with the B43 firmware. I tried using ndiswrapper using a fix suggested elsewhere...
  19. Replies
    32
    Views
    5,254

    [ubuntu] Re: Broadcom BCM43xx on Ubuntu 8.04

    Hi,

    I used this method (including the Hardy bug fix) and it worked very well. Unfortunately, after entering the lines to make the fix permanent, after rebooting the computer, there is no facility...
  20. Replies
    31
    Views
    5,232

    [ubuntu] Re: broadcom wireless problem

    Thanks for the quick response. The output from iwconfig is as follows:

    trev@trev-desktop:~$ iwconfig
    lo no wireless extensions.

    eth0 no wireless extensions.

    wmaster0 no...
  21. Replies
    31
    Views
    5,232

    [ubuntu] Re: broadcom wireless problem

    Hi,

    I'm having similar problems. I have tried the suggested solution with no luck. The firmware is extracted OK and sudo modprobe b43 appeared to be accepted as a valid command, but when I reboot,...
Results 1 to 21 of 28
Page 1 of 2 1 2