Search:

Type: Posts; User: billg310; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    1
    Views
    228

    Re: lost all audio

    Solved my problem. I went to the volume control and on the switches tab checked the ispeakers. It worked.
  2. Replies
    1
    Views
    228

    lost all audio

    I have lost all audio. When I go to sound preferences it also is out. I have a dual boot with xp and the xp side works fine. There just seems to be no audio to any application on the eeebuntu side.
  3. Replies
    4
    Views
    1,230

    missing eeepc tray icon

    I mistakenly interrupted an update this morning and when I rebooted my 1000 he the eeepc tray was gone. Also the acpi utilities icon was gone. How do I get them back? Do I simply reinstall?
  4. Replies
    0
    Views
    222

    file sharing with leopard

    I'm using Samba to set up file sharing with a Mac Leopard. Everything is set up and I can see my mac on the ubuntu. When I try to connect it says it is unable to mount location. On the Mac it says...
  5. Replies
    0
    Views
    392

    eeeconfigure problem

    I have eeebuntu 3.0 nbr installed. I have downloaded eeeconfigure. When I try to start it it asks for a password and then simply does nothing. Should I reinstall it?
  6. Replies
    2
    Views
    740

    Re: eeebuntu 9.04 webcam on 1000 he

    Thanks much. That did the trick.
  7. Replies
    2
    Views
    740

    eeebuntu 9.04 webcam on 1000 he

    I've just installed eeebuntu 3.0 nbr dual booted with xp on my new 1000 he. After a bit of struggling everything works fine except the webcam. When I turn on Skype and go to Preferences and go to the...
  8. Replies
    5
    Views
    383

    [wubi] Re: Ubuntu Freezes at Boot

    Then that's what I'll have to do. Its too bad. I can't take a chance on Ubuntu freezing again so after I re-install the system I'll just stick with windows xp. Wubi is there to give Ubuntu a test...
  9. Replies
    5
    Views
    383

    [wubi] Re: Ubuntu Freezes at Boot

    I'm using an eee pc 1000 he so I could do a factory reset. Would that do the trick?
  10. Replies
    5
    Views
    383

    [wubi] Ubuntu Freezes at Boot

    Today I installed Ubuntu 9.04 using the Wubi installer. Everything worked fine. Later I was trying to set up a VPN connection and the instructions told me to type a command into the terminal. When I...
Results 1 to 10 of 10