Search:

Type: Posts; User: P . P . L .; Keyword(s):

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    14
    Views
    1,215

    [ubuntu] Re: New hardware support is available

    Hi.

    I let it do the update the other day and it did some more updates yesterday as well, I have not had any problems so far.
  2. Replies
    14
    Views
    1,215

    [ubuntu] Re: New hardware support is available

    I've got the same update showing this morning [ new hardware support available ] but it dosen't say what it's going to update, I'm running 12.04lts x32.

    Will it f.u.b.a.r. anything, I haven't let...
  3. Replies
    5
    Views
    256

    [SOLVED] Re: microcode packages

    Hi Temüjin.

    Your right I didn't look at the intel side of things, my AMD is the one that I'm having some issues with. After looking at the page for intel it seems that they don't include the...
  4. Replies
    5
    Views
    256

    [SOLVED] Re: microcode packages

    Hi.

    So I did some more digging and found this site http://packages.ubuntu.com/search?keywords=amd64-microcode it says that the linux-firmware that is installed by default is the same as what I was...
  5. Replies
    5
    Views
    256

    [SOLVED] microcode packages

    Hi.

    I've googled a lot trying to find an straight answer to this, is it worth installing either the intel or amd-microcode packages for the respective systems that are in synaptic for both...
  6. [ubuntu] Problem with top panel on Gnome-flashback / metacity.

    Hi.

    As I had to do a clean install of 14.04lts after my install of 10.04lts was killed by the last lot of updates, ( Gnome GUI not usable at all ) thanks for that!

    So now I've got 14.04 up &...
  7. [ubuntu] Re: 12.04lts / normal update now system stuck - won't boot.

    Hi.
    If we can't get this rigs problems sorted out by tomorrow I'm going to have to do a clean install, cause it's been down 2 days
    now not good & I'm going to lose some data that I couldn't back...
  8. [ubuntu] Re: 12.04lts / normal update now system stuck - won't boot.

    Hi.
    I was just thinking about it and realised that the problem didn't happen the first boot after the update
    but after I enabled auto login in gnome to see if it would boot up faster, then when I...
  9. [ubuntu] Re: 12.04lts / normal update now system stuck - won't boot.

    Hi Matt.

    Unless I can get to it using root shell then I would say, no.

    fyi. I'm just a normal user and not a programmer so as the saying goes, if it's not broken don't fix it.

    This system...
  10. [ubuntu] Re: 12.04lts / normal update now system stuck - won't boot.

    Hi manpaz.

    No same thing happens, just slightly different messages.

    I've tried it in recovery mode as well, gets to low graphics then mouse & keyboard stops working.

    I can't select anything.
  11. [ubuntu] Re: 12.04lts / normal update now system stuck - won't boot.

    Well after over 20 hours and nobody can tell me or anyone else that might have this problem how to fix this, other then to reinstall from what I have found on these forums up until now.
    Where is the...
  12. [ubuntu] 12.04lts / normal update now system stuck - won't boot.

    Hi.
    I've been using Ubuntu for a few years now and never had this sort of thing happen before ever.
    After I let system auto update this morning when I rebooted this happened, see text from black...
  13. Replies
    289
    Views
    95,143

    [ubuntu] Re: Intel Sandy Bridge with Ubuntu

    Hi Ian.

    That work a lot better, thanks for that. Now I just have to sort out what some of the reading are for.

    1 more question will I have to redo the install for every kernel update from now...
  14. Replies
    289
    Views
    95,143

    [ubuntu] Re: Intel Sandy Bridge with Ubuntu

    Hi Ian.

    I've tried that twice already & it failed, is there something in the make file that i have to change to Make it work. ( pun intended )

    I'll try again & post the error this time if it...
  15. Replies
    289
    Views
    95,143

    [ubuntu] Re: Intel Sandy Bridge with Ubuntu

    Bumpy again.

    Any good ideas on this, how to get it to work.
  16. Replies
    289
    Views
    95,143

    [ubuntu] Re: Intel Sandy Bridge with Ubuntu

    Hi Ian.

    Good to hear from you, tried that before without the .ko same sort of result.
    =======================
    peter@Intel-i7-2700K:~$ sudo modprobe it87.ko

    FATAL: Module it87.ko not found....
  17. Replies
    289
    Views
    95,143

    [ubuntu] Re: Intel Sandy Bridge with Ubuntu

    Bump again, no one?

    I tried to run the make file from lm sensors with the it87.c file, it seemed to go o.k. until i ran make & install that it came up with an error saying something about could...
  18. Replies
    289
    Views
    95,143

    [ubuntu] Re: Intel Sandy Bridge with Ubuntu

    I'll give this a bump, since nobody has replied.

    After a bit of looking it seems that the it87.ko & an it87.h files are in my systems kernel.[ see above or below my other post ]

    So as i'm not...
  19. Replies
    289
    Views
    95,143

    [ubuntu] Re: Intel Sandy Bridge with Ubuntu

    Hi.

    I've built this new system with a Gigabyte Z77 board & an i7 2700k cpu i'm using ubuntu 12.04lts x64.

    The problem is i can't get the 3 fans or any volts to show running sensors & Gkrellm, i...
  20. Replies
    40
    Views
    22,029

    [ubuntu] Re: lucid boot error, open /dev/null failed

    Hi.

    Add me to the list, i've been getting the same since i updated to 10.04lts

    from 8.04lts with a clean install on the same hardware.

    The numbers seem to change every boot i've seen [306 ,...
  21. Replies
    6
    Views
    1,598

    [ubuntu] Re: GKrellM not sensing Voltage/Fan Sensors

    Hi.

    I've got the same problem with 10.04lts, NO volts, NO fans, NO M/B temp i can get core temps, it's an intel quad & i also get H/Drive temp & Graphics card temp.

    Everything worked fine with...
  22. [SOLVED] Re: Added panel to Gnome now nothing works.[Solved]

    ------------------------------------------------------------------

    Thanks but i just deleted the panels folder and did a reboot and it's back to normal now, i hope for good.
  23. [SOLVED] Re: Added panel to Gnome now nothing works.

    Hi.

    I just right clicked on the top panel and added the new panel underneath it, and put the sys monitors there.

    Now i haven't got any way to do anything i only have the new panel thats showing...
  24. [SOLVED] Added panel to Gnome now nothing works.

    Hi.

    Like the title says thats how it is, yesterday i added a panel to the top of my desktop so i could put hardware monitors amplets there under the top panel all was fine until this morning when...
  25. Replies
    1
    Views
    236

    [ubuntu] Re: Problem with 10.04lts x64 & Gkrellm.

    Bump & update

    Hi again.

    I installed hardware sensors monitor in the panel, and all system reading are showing up in those applets.

    I have tried reinstalling gkrellm again it still doesn't...
Results 1 to 25 of 52
Page 1 of 3 1 2 3