Search:

Type: Posts; User: BeardedOne; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    486

    [SOLVED] Re: encryption problem on hard disk

    After 12 hrs of work, I fixed the problem. I'll write it here so someone else with these same symptoms won't have to work so hard. I spent a lot of time on the procedures listed in the link provided...
  2. Replies
    3
    Views
    486

    [SOLVED] Re: encryption problem on hard disk

    Thanks for the link
  3. Replies
    3
    Views
    486

    [SOLVED] encryption problem on hard disk

    After boot up:

    1 -The hard disk encryption window came up, I entered the pwd, it was accepted, and I got the message that it was successful, the little clock icon timer spun - that's it. No...
  4. Re: Wifi problems: Asus x401a, ra5390, rt2800pci

    Thanks chili555. You've been great. There is no support anywhere else that's nearly as good.
    Let me know if you find a way to make force rt2800pci into line
  5. Re: Wifi problems: Asus x401a, ra5390, rt2800pci

    My connection is stable at 65% for over 2 hours now. I think we can call it fixed.
    Thanks chili555. You have really saved the day on this one.

    The key seems to be that there is a problem...
  6. Re: Wifi problems: Asus x401a, ra5390, rt2800pci

    Just turned off b/g only and set router to b/g/n mixed. My connection dropped immediately. Returned it to b/g only and it connected at 65% and appears stable.
  7. Re: Wifi problems: Asus x401a, ra5390, rt2800pci

    OK, I'm back with the burgers and wifi is still up, showing 67%, and appears stable after more than 30 minutes (a new record). Just ran Youtube so load isn't a problem.

    Let's try to figure out...
  8. Re: Wifi problems: Asus x401a, ra5390, rt2800pci

    wifi continues to be stable at ~60%. I'll go grab some lunch and see if it holds.

    Thanks for your help. I'll let you know how it works out.
  9. Re: Wifi problems: Asus x401a, ra5390, rt2800pci

    Oops, forgot to reboot the router.

    Rebooted router, settings taking effect.

    wifi shows 61% and is stable

    Let's see if this works longterm. It's connected before only to drop out later.
  10. Re: Wifi problems: Asus x401a, ra5390, rt2800pci

    Tried:
    sudo modprobe -r rt2800pci
    sudo modprobe rt2800pci nohwcrypt=Y

    wifi shows 65% (down from 75%), can't connect, asks for password, repeats
  11. Re: Wifi problems: Asus x401a, ra5390, rt2800pci

    Set router to b/g only
    Set router to WPA2/PSK only
  12. Re: Wifi problems: Asus x401a, ra5390, rt2800pci

    Tried the update and got

    bill@Liveoak ~ $ sudo apt-get install linux-backports-modules-cw-quantal-generic
    Reading package lists... Done
    Building dependency tree
    Reading state...
  13. Wifi problems: Asus x401a, ra5390, rt2800pci

    I need help with my wireless connection after my new install of Mint 14 64bit.

    Here's my set up:
    Asus x401a
    Mint 14-64 updated
    Ralink 5390
    driver rt2800pci
    positioned < 8 ft from router
    ...
  14. Replies
    11
    Views
    887

    Oops, window scammed

    This scam ran automatically on Firefox. If you have good eyes you will see the little Gnome symbol top left on the screenshot. Because I'm running Ubuntu, it's a joke. If I was running Windows, I'd...
  15. [ubuntu] Re: Something just went wrong with my logitech wireless mouse...

    I've got something similar going on with my Logitech wireless (USB) mouse on my HP laptop running 9.04 (mouse works under Windows).

    It will no longer open programs or files with any combination of...
  16. Replies
    1
    Views
    327

    [ubuntu] MP3 player stopped automounting

    Jaunty stopped mounting my Memorex mp3 player
    It was working, it automounted, I loaded music, etc. Then I unplugged, forgetting to unmount it. After that, Jaunty has refused to automount the player....
  17. [ubuntu] Jaunty stopped mounting my Memorex mp3 player

    It was working, it automounted, I loaded music, etc. Then I unplugged, forgetting to unmount it. After that, Jaunty has refused to automount the player. I can see it on lsusb, but it doesn't mount....
Results 1 to 17 of 17