Search:

User: srlake314; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] Ubuntu Server what should I do?

    Started by srlake314, September 6th, 2011 05:12 PM
    • Replies: 3
    • Views: 313
    Last Post: September 6th, 2011 05:41 PM
    by haqking  Go to last post
  2. [ubuntu_studio] cool fx not working

    Started by srlake314, April 14th, 2011 10:38 PM
    • Replies: 1
    • Views: 237
    Last Post: April 26th, 2011 08:06 PM
    by ewaynec  Go to last post
  3. [ubuntu_studio] Ive tried and tried

    Started by srlake314, April 15th, 2011 04:47 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 16
    • Views: 966
    Last Post: April 24th, 2011 06:16 PM
    by Elfy  Go to last post
  4. [ubuntu_studio] asus M4A89GTD PRO/USB 3.0

    Started by srlake314, April 5th, 2011 09:51 PM
    • Replies: 6
    • Views: 719
    Last Post: April 24th, 2011 02:20 AM
    by Kir_B  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  5. [ubuntu_studio] boot up screen not the same

    Started by srlake314, April 14th, 2011 11:28 PM
    • Replies: 3
    • Views: 355
    Last Post: April 15th, 2011 04:15 PM
    by srlake314  Go to last post
  6. [ubuntu_studio] which ATI driver is it?

    Started by srlake314, April 7th, 2011 09:11 PM
    • Replies: 8
    • Views: 408
    Last Post: April 14th, 2011 02:07 AM
    by srlake314  Go to last post
  7. [ubuntu_studio] Ubuntu 10.10 Movie Player could not read from resource.

    Started by srlake314, April 6th, 2011 01:26 AM
    • Replies: 2
    • Views: 1,076
    Last Post: April 6th, 2011 07:44 AM
    by wolfen69  Go to last post
  8. [ubuntu] upgrade to studio not working

    Started by srlake314, April 3rd, 2011 06:37 PM
    • Replies: 6
    • Views: 355
    Last Post: April 5th, 2011 04:15 AM
    by srlake314  Go to last post
  9. [ubuntu] XFX Radeon(ATI) HD 5770 vid card...help

    Started by srlake314, April 3rd, 2011 05:48 PM
    • Replies: 0
    • Views: 262
    Last Post: April 3rd, 2011 05:48 PM
    by srlake314  Go to last post
  10. [ubuntu] Video Driver on Cd no go

    Started by srlake314, April 1st, 2011 09:45 PM
    • Replies: 5
    • Views: 654
    Last Post: April 3rd, 2011 03:23 AM
    by gordintoronto  Go to last post
  11. [ubuntu] not showing all folders

    Started by srlake314, April 1st, 2011 09:24 PM
    • Replies: 0
    • Views: 174
    Last Post: April 1st, 2011 09:24 PM
    by srlake314  Go to last post
Results 1 to 11 of 11