Search:

User: cqc; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] pidgin hangs on start

    Started by cqc, July 15th, 2013 11:18 PM
    • Replies: 0
    • Views: 293
    Last Post: July 15th, 2013 11:18 PM
    by cqc  Go to last post

    Forum:
    General Help

  2. [ubuntu] Cant shutdown or restart pc from unty

    Started by cqc, June 9th, 2013 11:25 AM
    • Replies: 0
    • Views: 247
    Last Post: June 9th, 2013 11:25 AM
    by cqc  Go to last post

    Forum:
    General Help

  3. [ubuntu] Geany does not work

    Started by cqc, November 14th, 2012 09:21 PM
    • Replies: 1
    • Views: 468
    Last Post: March 31st, 2013 08:06 PM
    by curtlee2002  Go to last post

    Forum:
    General Help

  4. Solidworks runs but doesnt not create new file

    Started by cqc, February 26th, 2013 03:43 PM
    solidworks, wine, wine 1.5.24
    • Replies: 3
    • Views: 1,558
    Last Post: March 1st, 2013 03:51 PM
    by Mark Phelps  Go to last post

    Forum:
    Wine

  5. [ubuntu] laptop screen brightness

    Started by cqc, November 11th, 2012 03:52 PM
    • Replies: 5
    • Views: 1,619
    Last Post: January 4th, 2013 04:19 AM
    by vwaj  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  6. [xubuntu] problem with usb flash mem

    Started by cqc, June 26th, 2011 03:27 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 13
    • Views: 774
    Last Post: June 30th, 2011 08:16 PM
    by cqc  Go to last post
  7. [xubuntu] Problems wm disappeared

    Started by cqc, May 16th, 2011 03:15 PM
    • Replies: 2
    • Views: 241
    Last Post: May 16th, 2011 09:30 PM
    by gsmanners  Go to last post
  8. [ubuntu] installing Ati radeon 9200 drivers

    Started by cqc, July 29th, 2010 07:11 PM
    • Replies: 5
    • Views: 9,486
    Last Post: July 30th, 2010 12:53 AM
    by Temüjin  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  9. [ubuntu] HDD mounting problem

    Started by cqc, June 12th, 2010 08:53 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 15
    • Views: 1,290
    Last Post: June 13th, 2010 01:35 PM
    by cqc  Go to last post

    Forum:
    General Help

  10. [ubuntu] Problem with gnome

    Started by cqc, June 6th, 2010 11:41 AM
    • Replies: 5
    • Views: 481
    Last Post: June 6th, 2010 01:34 PM
    by cqc  Go to last post
Results 1 to 10 of 10