Search:

Type: Posts; User: abjt; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    8
    Views
    2,130

    [SOLVED] Re: Sound icon on panel

    Thanks... it worked for me to...:KS
  2. Replies
    16
    Views
    1,316

    Re: people that want to run window within ubuntu

    Completely agree with your view... infact find it refreshing and honest.
  3. Replies
    27
    Views
    1,483

    [ubuntu] Re: Sick of the sound system in Ubuntu!

    not sure if these were the posts you were referring to

    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1046137

    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=843012

    regards
  4. Replies
    105
    Views
    6,208

    Re: Ubuntu in top 10 most disappointing technologies

    I think i agree with mangar. I am new to Ubuntu/Linux so my perspective of the "other" world is still fresh.
    While Ubuntu has all the good things e.g. it is free, secure etc. It falls short on the...
  5. Replies
    5
    Views
    393

    [ubuntu] Re: generic vs server - funny problem?

    ptn107,

    apologies, I am not sure I have understood it (look at my only 5 cups of ubuntu)
    I had originally installed 8.10 from liveCD and it was working fine. The upgrade to 9.04 was also working...
  6. Replies
    5
    Views
    393

    [ubuntu] Re: generic vs server - funny problem?

    Thanks.... but I'd like to retain the server option as I do intend to use it as a server. I am only planning to log on to it occasionally.
    How do I repair it? I can't even log from a terminal.

    i...
  7. Replies
    11
    Views
    586

    [ubuntu] Re: Access to homehub?

    yes, but they need to get things sorted by then so that it can be delivered. BT are already planning to pilot some of their 21c stuff starting this June/July. It is in some london areas and other...
  8. Replies
    11
    Views
    495

    [ubuntu] Re: please please please help!!

    luhan,
    have you tried the Network Tools in System->Administration?

    can you connect to your Windows PC from the "Lookup" tab of these tools?

    I mean't on the Ubuntu machine.
  9. Replies
    5
    Views
    393

    [ubuntu] Re: generic vs server - funny problem?

    bump... anyone? Normally i get pretty quick responses.
  10. Replies
    477
    Views
    870,491

    Re: HOW TO: Install and configure lm-sensors

    doesn't work with integrated intel. I have a DG45FC mobo and sensors cannot detect the temp or voltage
  11. Replies
    11
    Views
    586

    [ubuntu] Re: Access to homehub?

    hmm... a bit bizarre. with OFCOM insisting that we have universal 2MB at the minimum. I find it odd that BT are providing only 0.5M.

    try those tests but if you do live remote then I don't see how...
  12. Replies
    11
    Views
    586

    [ubuntu] Re: Access to homehub?

    I think i can understand what you are experiencing. Unfortunately such behaviour comes with having a monopoly in supplying lines..;-)

    Coming back to your problem, it seems either you live in a...
  13. Replies
    11
    Views
    586

    [ubuntu] Re: Access to homehub?

    Point them to it and threaten to use an alternative provider. If it is BT you can also use their own tester which is somewhere on their site. I think it is speedtester.bt.com
  14. Replies
    5
    Views
    393

    [ubuntu] generic vs server - funny problem?

    I have two options (not including recovery options) in my grub list i.e. 9.04 server and 9.04 generic.

    since the last few days I have encountered some odd behaviour on the "server" option.

    when...
  15. Replies
    11
    Views
    586

    [ubuntu] Re: Access to homehub?

    suggest you try www.broadbandchoices.co.uk. they have a good and reliable speedtester
  16. Replies
    10
    Views
    838

    [gnome] Re: Blank/Black screen with cursor after logon

    Same problem here... on Jaunty. Can log in via recovery mode but otherwise gets to blank screen and hangs. Sometimes I can hear sound and move the mouse cursor.

    Also, although my terminal doesn't...
  17. Replies
    2
    Views
    1,025

    [ubuntu] Re: Hauppauge Nova-TD-500 Remote Not Initializing

    I had a similar problem (although my card starts with 52xxx instead of 8xxxx in your case).

    If you are using the remote that came with the Hauppauge, then you need to download the latest firmware...
  18. MythTV : "No jobs. Checking and/or waiting for DVD"

    Hi,

    Have managed to get MythTv working for most of the functions except for Rip DVD. No matter what I do I still get the message "No jobs. Checking and/or waiting for DVD". I have torn all my hair...
  19. Replies
    27
    Views
    34,451

    [ubuntu] Re: mount error 13 = Permission denied

    mate... thanks a lot. i had been struggling to access my DVD drive on Win vista from my Ubuntu. Your suggestions above worked like a charm. Great work !! :KS

    I changed only two options i.e. the...
  20. Replies
    13
    Views
    1,359

    [ubuntu] Re: Hauppauge NOVA-TD remote not working

    will give it a go... trust, if I copy-paste from your post it should do the trick?
  21. Replies
    13
    Views
    1,359

    [ubuntu] Re: Hauppauge NOVA-TD remote not working

    it worked !!! Went thro the guide again... the only change I made was in the /etc/lirc/hardware.conf.
    Added "event6" to the Device - actually in the parker guide, it refers to DEVICE while my...
  22. Replies
    13
    Views
    1,359

    [ubuntu] Re: Hauppauge NOVA-TD remote not working

    Hmmm.... you seem to be reading my dreams..:lolflag:
    Will definitely want to look into this. Will do so when I get home tonight.
    thanks a lot..
  23. Replies
    13
    Views
    1,359

    [ubuntu] Re: Hauppauge NOVA-TD remote not working

    Tried irw... just comes back to command prompt.. nothing.

    i now remember it does produce something in the syslog. don't remember exactly message but something on the lines of "unrecognised key...
  24. Replies
    13
    Views
    1,359

    [ubuntu] Re: Hauppauge NOVA-TD remote not working

    Alec,

    I had installed MythTV using that guide. I think the remote got installed, but it doesn't quite work.

    Will try going thru the instructions again.

    ta
  25. Replies
    13
    Views
    1,359

    [ubuntu] Hauppauge NOVA-TD remote not working

    Hi,

    Can someone help me please?

    The problem:
    Have installed Hauppauge Nova-TD (the USB one) on my HTPC but the remote doesn't seem to be working. Have tried almost all suggestions I could find...
Results 1 to 25 of 25