Search:

Type: Posts; User: Miklas; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] Re: cs: pcmcia_socket(): unable to apply power.

    Nobody? :confused:
    Its 2 weeks ago, so I'll bump it again.

    PS: I installed windows on the laptop, and the driver for the wlan card, but then it still didn't work (lights on the device weren't lit)
  2. [ubuntu] Re: cs: pcmcia_socket(): unable to apply power.

    Little 'bump', since there isn't anybody responding after 2 days...
  3. [ubuntu] cs: pcmcia_socket(): unable to apply power.

    Hi,

    I have used Ubuntu for a long time on my laptop, working without (much) problems, but now, i don't get on the wireless network anymore.

    The light on the network card doesn't burn, so I...
  4. [ubuntu] Re: kinit : no resume image, doing normal boot...

    After reading this :

    http://cinnamonpirate.com/blog/497/

    (what didn't work, btw)

    I think the problem has to do with partitions. Any idea on how to fix it? :S:confused::confused::confused:
  5. [ubuntu] kinit : no resume image, doing normal boot...

    Since I have updated Ubuntu 8.04, i can't start it up anymore. Seembly, there was a new kernel, perhaps this has something to do with it?

    If i boot, i get the normal oragne loading bar, and after...
  6. [ubuntu] Re: Can't get ATI 7500 to work on my laptop

    It works now. It was on 4 MB, i changed it to 256 mb, and now it runs smoothly.

    Never tought it was such an easy thing!! :)

    Thank you!
  7. [ubuntu] [SOLVED] Can't get ATI 7500 to work on my laptop

    Hi all, i'm new to ubuntu and i have version 8.04. The problem is that the 7500 ATI mobility radeon in this laptop doesn't work (I think, since everything is rendered by my processor)

    I have read...
Results 1 to 7 of 7