Search:

Type: Posts; User: narsaw; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    50
    Views
    109,727

    Re: How to solve the davfs2 error: "...authenticate to server: rejected Basic challen

    Anyone notice that when box.net is mounted via webdav that it shows you have 26GB of storage with 13GB already used?

    On their website it shows that I have 50GB on only 8.5MB in use

    Why the...
  2. Replies
    10
    Views
    4,707

    [ubuntu] Re: media_build failing - worked before

    Same problem here. Anyone can explain how to apply the solution from the patch?
  3. Replies
    2
    Views
    1,083

    Mythtv 0.25 Storage groups & Upnp

    I just upgraded from Ubuntu 11.04 to 12.04 LTS, in doing so my Mythtv installation went from 0.24 to 0.25.

    In my previous 0.24 installation, I have a hard drive on my Ubuntu myth system with the...
  4. Replies
    1
    Views
    771

    [ubuntu] Backup solution (hourly, daily, nightly)

    At work on our Redhat based systems out IT department has setup a backup system that I was to emulate at home.

    In each directory (or specified directories) in the file system there is a .snapshot...
  5. [ubuntu] Re: Windows XP/7 writing file as user "root" on Samba

    I can verify that this only happens on Windows XP/7 machines. From my wife's macbook (running Leopard), files created with that machines are owned appropriately on my samba server.

    I tried...
  6. [ubuntu] Re: Windows XP/7 writing file as user "root" on Samba

    Yes I did do that:

    Contents for smbpasswd file:



    mharris:1000:XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX:9458940FD24A6798075EB5F26D8A0C77B5:[U ]:LCT-4BD77525:
  7. [ubuntu] Re: Windows XP/7 writing file as user "root" on Samba

    No mention of smbusers.

    My smb.conf does not reference this file, it samba loading it behind the scenes? If so, what should it look like:



    root = Administrator
    mharris = mharris
  8. [ubuntu] Re: Windows XP/7 writing file as user "root" on Samba

    Thanks for the reply...

    Very simple smb.conf as seen below:



    [global]

    workgroup = WORKGROUP
    netbios name = networkserver
  9. [ubuntu] Windows XP/7 writing file as user "root" on Samba

    I have several windows XP/7 machines on my LAN. I also have Ubuntu server running Samba for file sharing. All XP/7 computers can access (read/write) to the file server without problems.

    However, I...
  10. [ubuntu] Re: Windows XP saving file with root permission on Samba

    bump
  11. [ubuntu] Windows XP saving file with root permission on Samba

    I am running the latest desktop version of Ubuntu, its acting as a samba server for my home network.

    From windows I map my samba share in My Computer. When I save a file from Windows to my samba...
  12. Replies
    9
    Views
    2,089

    [ubuntu] Re: LM Sensors and ACPI Temperatures

    Thanks for the reply.

    I realize that the preferences have offsets that you can use to fine tune in lm_sensors, but I don't know if the 59 degree is correct or the 39 is correct?

    After I get...
  13. Replies
    9
    Views
    2,089

    [ubuntu] Re: LM Sensors and ACPI Temperatures

    Anyone?
  14. Replies
    9
    Views
    2,089

    [ubuntu] LM Sensors and ACPI Temperatures

    When I enter the sensors command I get:



    acpitz-virtual-0
    Adapter: Virtual device
    temp1: +39.0C (crit = +60.0C)

    coretemp-isa-0000
    Adapter: ISA adapter
  15. Replies
    3
    Views
    695

    [ubuntu] Re: Move Ubuntu RAID1 install to new computer

    bump
  16. Replies
    3
    Views
    695

    [ubuntu] Move Ubuntu RAID1 install to new computer

    Hello I have a working Ubuntu 9.04 system. It's OS is installed on a RAID 1 array (2 80GB sata drives).

    The current system is an AMD Athlon 64


    Linux myserver 2.6.28-15-generic #49-Ubuntu SMP...
  17. Replies
    0
    Views
    747

    [ubuntu] Mediatomb over SSL (https)

    I am running ubuntu 9.04 along with Mediatomb and all works well.

    I can connect to mediatomb's web page by http://my_server_ip:49152.

    I have now setup apache to work with ssl which uses port...
  18. Replies
    477
    Views
    846,354

    Re: HOW TO: Install and configure lm-sensors

    Anyone knows why my output from sensors haves these weird characters? They look like ( ).

    Also, is my cpu temp +22 or +30. I see Core0 and Cpu Temp reported below.



    % sensors...
  19. [ubuntu] Have to restart wireless networking on boot

    I have running the latest desktop ubuntu on my Dell Inspiron 600m.

    Everytime I boot up my wireless connection does not work. I cannot connected to the internet.

    To get it to work I have to...
Results 1 to 19 of 19